• تاریخ انتشار : 1399/01/23 - 14:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3416
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

بازدید از داروخانه های دانشگاه

بازدید دکتر کریمی ازمجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران ( داروخانه ۱۳ آبان)

 

گالری عکس مرتبط

گالری فیلم مرتبط

ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از داروخانه های دانشگاه، از خدمات کارکنان این مجموعه در بحران و شیوع بیماری کرونا قدردانی و تشکر کرد

به گزارش روابط عمومی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران (۱۳ آبان)، دکتر علی کریمی روز دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹ ضمن بازدید از داروخانه های  شبانه روزی، فوق تخصصی و انبارمرکزی۱۳ آبان، انبار تامین دارو و تجهیزات بیمارستانی، کلینیک مراقبت های دارو درمانی و مرکز دارو پزشکی، از زحمات کلیه کارکنان داروخانه های مستقر در بیمارستان های دانشگاه و داروخانه های دانشکده داروسازی واقع در سطح شهر تهران و همچنین واحدهای ستادی و پشتیبان مجموعه قدردانی کرد.

در این بازدید دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا روئینی سرپرست مجموعه داروخانه ها و دکترعلیرضا پارساپور مدیر روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کریمی را همراهی کردند.

دکتر محمد رضایی بیداخویدی معاون اجرایی مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی و مدیر داروخانه شبانه روزی ۱۳ آبان، دکتر مهران فرزاد نژاد معاون اجرایی داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دکتر میثم اسمعیلی معاون تدارکات دارویی مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی ، مهندس سیامک ارجمند معاون توسعه و برنامه‌ریزی مجموعه داروخانه‌های دانشگاه ، دکتر علیرضا سلطان محمدی معاون تدارکات دارویی و تجهیزات داروخانه های بیمارستانی و دکتر امیر رامهرمزی رمضان نژاد مدیر داروخانه فوق تخصصی حضور داشتند..

ریاست محترم دانشگاه با بیان اینکه مسئولیت پذیری، آرامش و صداقت در دکتر روئینی همراه با تعامل و هماهنگی کامل ایشان با معاون محترم دارو و غذای دانشگاه ، دکتر حاجی محمودی  ، موجب آرامش واحدهای مختلف دانشگاه و منتفع شدن بیمارستان‌ها و واحدهای تحت پوشش در گذر از این بحران شده است.

دکتر روئینی در ادامه اهمیت نقش کارکنان را که همواره با کمال رضایت و بدون ادعا، در تمامی  مقاطع و بحرانها، انجام وظیفه می کنند تشریح کرد و ضمن تشکر از زحمات این عزیزان ، یادآور شد که داروخانه های ۱۳ آبان خانه امید مردم است.

سرپرست مجموعه داروخانه ها  با اشاره به سعه صدر کارکنان مجموعه داروخانه ها در برخورد با مراجعینی که بعضاً با توجه به  مشکلات بیماری و یا محدودیتهای مختلف در ارایه خدمات دارویی معترض هستند، ایشان را سرمایه های واقعی دانشگاه خواندند.

درادامه دکتر روئینی ازتعامل معاون غذا و داروی دانشگاه که همواره علاوه بر وظیفه نظارتی، با جدیت به عنوان یک یاور کناراین مجموعه بوده است، قدردانی و تشکرکرد.

پس از آن دکتر الهام حدیدی مدیر کلینیک مراقبت های دارو درمانی داروخانه ۱۳ آبان، بخشی از اقدامات پیشگیرانه  انجام شده با هدف پیشگیری جلوگیری از ابتلاء کارکنان و مراجعان را که شامل تهیه دستورالعمل های مورد نیاز و متناسب با امکانات سازمان، مانیتورینگ سلامت کارکنان، ثبت آنلاین و پیگیری روند بهبود کارکنان مشکوک به ابتلا،  انجام مشاوره های تخصصی حضوری و... می باشد، به ریاست محترم دانشگاه گزارش کرد.

در بازدید از داروخانه فوق تخصصی که با حضور مدیر محترم واحد دکتر امیر رامهرمزی انجام شد، گزارش کوتاهی از فعالیت خستگی ناپذیرهمکاران این داروخانه که در طول سال مشغول ارائه خدمت به هموطنان می باشند ارائه و یکی از امتیازات شاخص آنها راهنمایی دلسوزانه و دقیق مراجعین عنوان گردید.

دکتر میثم اسمعیلی معاون تدارکات داروخانه های دانشکده، سرفصل فعالیت‌های انبارمرکزی را دربرنامه ریزی، تامین، تجهیز و پشتیبانی داروخانه های شهری و بیمارستانی را که همراه با افزایش حدود صد در صدی حجم کار دربحران کرونا بوده است،  توضیح  دادند.

ریاست محترم دانشگاه نیز ضمن قدردانی از خدمات مدیریت و کارکنان این واحد،  تشکر و ارادت قلبی خود را به منظور انتقال به همه کارکنان مجموعه در تمامی  واحدها ابلاغ کرده و از امانتداری، سلامت اخلاق و  مسئولیت پذیری دکتر اسماعیلی، در تمام قسمت ها از جمله گروه کمبودهای دارویی قدردانی کردند.

واحد دیگر مورد بازدید، مرکز دارو پزشکی داروخانه ۱۳ آبان بود که مدیر محترم این مرکز دکتر مژگان مشایخی، در خصوص  آمار مشاوره های تلفنی این واحد ، مقایسه و افزایش قابل توجه این تماس ها در بحران فعلی ، برگزاری  کارگاههای آموزشی واحد و فرآیند پاسخ گویی علمی و مستند جاری ، توضیح داد.

 دکتر مریم تقی زاده معاون مرکز تحقیقات و مصرف منطقی دارو نیز توضیحاتی در خصوص پروژه های اجرایی و پژوهشی این مرکز، رسالت و اهداف آن  بیان کردند.

دکتر مریم تقی زاده معاون مرکز تحقیقات و مصرف منطقی دارو نیز توضیحاتی در خصوص پروژه های اجرایی و پژوهشی این مرکز، رسالت و اهداف آن  بیان کردند.

سپس ریاست محترم دانشگاه در نشستی با معاونان، مدیران و کارشناسان مجموعه داروخانه ها، در خصوص اهمیت بزرگ فکر کردن و توجه به اخلاق و صفات انسانی در برخورد با کارکنان و پایه‌گذاری صفات و روش‌های اخلاقی در محل کار سخن گفتند.

در این جلسه دکتر رویینی وجود نام دانشگاه علوم پزشکی تهران را باعث اعتبار مجموعه دارو خانه ها دانسته و با اشاره به ایجاد ساختاری نظامند جهت تدوین و اجرای طرح های مختلف در حوزه توسعه سازمانی، به برنامه ریزی های صورت پذیرفته جهت ارتقا سطح و توسعه خدمات مجموعه داروخانه ها اشاره نمودند.

ریاست دانشگاه دربازدید از آخرین واحد، از انبار تامین داروخانه های بیمارستانی دیدار نمودند که دکترعلیرضا سلطان محمدی معاون تدارکات و مدیر انبار تامین داروخانه های بیمارستانی، گزارش کاملی از فرآیند پیش‌بینی، تامین، انبارش و افزایش حجم موجودی ها  در وضعیت بحران حاضر، با هدف پشتیبانی و حفظ ذخیره چند روزه موجودی  برای   بیمارستان ها و جلوگیری از

اختلال در خدمت رسانی مراکز درمانی وابسته را ارائه کرد و دکتر مهران فرزاد نژاد معاون اجرایی داروخانه های بیمارستانی نیز همراه با دکتر حاجی محمودی، با تشریح فرآیند تجهیز بیمارستان ها براساس آماری به روز، جامع و سیستمی، نحوه محاسبه مصرف و پیش‌بینی نیاز دارویی و تجهیزات واحدهای بیمارستانی را به داروها و تجهیزات با فرض یک دپوی محدود چند روزه بیان کردند.

در پایان ریاست محترم دانشگاه ضمن قدردانی از خدمات مدیریت و کارکنان مجموعه داروخانه ها، با توجه به عدم امکان حضور در تمامی واحدها،  تشکر و ارادت قلبی خود را به همه کارکنان ابلاغ کردند

 

عکاس : هانیه حبیبی

خبرنگار : واحد روابط عمومی 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 153218
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *