کاهش اثر واکسنهای کرونا با مرور زمان
بر اساس مقالهای که اخیرا در ژورنال Infectious Diseases به چاپ رسیده است، اثربخشی واکسن (VE) در برابر عفونت SARS-CoV-2 و COVID-19 علامتدار به مرور زمان کاهش مییابد اما به نظر میرسد در خصوص ابتلا به نوع شدید کووید19 شرایط متفاوت است و اثر واکسن ادامهدار است.
بازدید معاون محترم غذا و داروی دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی و فوق تخصصی 13 آبان
معاون غذا و داروی دانشگاه، با حضور مجدد در داروخانه های 13 آبان، از نزدیک شرایط اجرای طرح دارویار را دنبال کرد.
آیا واقعا خوابیدن روی شکم در کاهش هیپوکسی بیماران مبتلا به کووید19 موثر است؟
بر خلاف تصور معمول، خوابیدن روی شکم در بین بیماران مبتلا به کووید-19 که به اکسیژن مکمل نیاز دارند اما تهویه مکانیکی تهاجمی دریافت نمیکنند، فواید بالینی ندارد.
دسته دارویی جدید برای درمان بیماری آلزایمر در راه است!
دانشمندان بر این باورند که داروی جدیدی برای درمان بیماری آلزایمر (AD) کشف کردهاند. این دارو از طریق مهار نوروتوکسینی که محرک فرآیندهای دژنراتیو در مغز است، عمل می کند. این دارو (NBP14) که توسط شرکت بیوتکنولوژی Neuro-Bio Ltd ساخته شده است، از آسیب سلولی ناشی از نوروتوکسینT14 جلوگیری میکند. تحقیقات جدید نشان میدهدT14 نقش مهمی در فرآیندهای آسیبزایی مغزی ایفا میکند.
اثرات محافظتی واکسنهای کووید19 در بیماران مبتلا به سرطان
بر اساس مطالعه ای که در 14 مارچ به صورت آنلاین در مجله انکولوژی بالینی منتشر شد، شواهد دنیای واقعی نشان میدهد که بیماران مبتلا به سرطان در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت کووید 19 و پیامدهای شدید آن هستند.
جلسه بررسی نحوه همکاری های مشترک معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت و مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی
جلسه بررسی نحوه همکاری های مشترک معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت و مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی در خصوص ارائه خدمات دارویی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی روشهای بهینه انبارش و توزیع فرآورده های دارویی برای مجموعه داروخانه های دانشگاه (13 آبان)، گامی استراتژیک در حرکت به سمت استانداردسازی
مشاور عالی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت: رعایت استانداردهای قانونی علاوه بر رسالت صنعت در چرخه تولید، در طول زنجیره تامین، انتقال، نگهداری و حتی حین مصرف نیز الزامی است.
واکسن کرونا به شکل اسپری بینی
دانشمندان در حال کار بر روی واکسنهای کووید هستندی که از طریق اسپریهای بینی وارد بدن شوند. این واکسنها میتوانند در رایجترین نقطه ورودی ویروس کرونا به بدن، یعنی غشای مخاطی بینی و گلو، مانع از حمله ویروس به بدن بشوند.
اثرات مثبت متفورمین بر بیماران مبتلا به سرطان
بر اساس نتایج یک مطالعه گذشتهنگر، مصرف متفورمین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 و سرطان، با افزایش بقای در افراد مسن مبتلا به سرطان پیشرفته همراه بوده است.
میوکاردیت حاد مرتبط با کووید 19
بر اساس مطالعهای که در شماره جدید نشریه Circulation منتشر شد، میوکاردیت حاد (AM) در 2.4 نفر از هر 1000 بیمار بستری شده برای کووید-19 رخ میدهد.