مصاحبه
مصاحبه با دکتر حنانه برادران به مناسبت 31 اردیبهشت روز ملی اهدا عضو، با شعار اهدا عضو، اهدا زندگی
در این گفتگو دکتر برادران به جنبه های مختلف اهمیت دارودرمانی مناسب در بیماران پیوندی اشاره کرد و اقداماتی را که در راستای بهبود روند دارودرمانی بیماران پیوندی در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط تیم های پیوند انجام شده شرح داد.
نشست مشترک بررسی مشکلات تائید نسخ در سازمان مرکزی داروخانه های دانشگاه (13 آبان)
نمایندگان داروخانه های 13 آبان، سازمان های تامین اجتماعی و بیمه سلامت، راهکارهای فنی احتمالی تسهیل انجام فرآیندهای تائید نسخ را به طور مشترک بررسی کردند.
تایید داروی رمدسیویر در کودکان زیر 12 سال
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA)، استفاده از داروی رمدسیویر (برند Veklury) را در کودکان تایید نمود. مطابق این تاییدیه، دارو برای بیماران 28 روزه و بالاتر با وزن حداقل 3 کیلوگرم که تست کووید19 آنها مثبت شده، قابل استفادهاست
مصرف نابجای آنتیبیوتیک و ریسک اختلالات شناختی
مصرف آنتی بیوتیک در میانسالی خطر زوال شناختی را افزایش میدهد.
تاییدیه پچ پوستی دونپزیل
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA)، داروی Adlarity (سیستم ترانس درمال دونپزیل) را برای درمان بیماران مبتلا به آلزایمر تأیید کرد.
صدور تاییدیه برای فرم ژنریک دارو سیمبیکورت
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) اولین فرمولاسیون ژنریک داروی Symbicort را برای درمان آسم و بیماریهای مزمن انسدادی ریوی (COPD) تایید نمود.
گرامی داشت یاد و خاطره دو همکار پیشین مجموعه داروخانه های دانشگاه
در اولین پنج شنبه سال جدید، یاد می کنیم از حضور و خدمات دو همکاری که در سال 1400، مجموعه داروخانه های دانشگاه از دست داد.
بازدید سرزده وزیر محترم بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از داروخانه های شبانه روزی و فوق تخصصی 13 آبان
دکتر بهرام عین اللهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر بهرام دارایی رئیس سازمان غذا و دارو از داروخانه های شبانه روزی و فوق تخصصی 13 آبان بازدید کردند.
صدور تاییدیه برای اولین نمونه ژنریک Restasis
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ویال چشمی یکبار مصرف Restasis (امولسیون چشمی سیکلوسپورین 0.05%) را برای درمان کراتوکونژونکتیویت سیکا تایید نمود. در این بیماران تولید اشک به دلیل التهاب چشمی مرتبط با کراتوکونژونکتیویت سیکا سرکوب شده است و مصرف دارو سبب افزایش تولید اشک میگردد. افزایش تولید اشک در بیمارانی که در حال حاضر داروهای ضد التهابی موضعی مصرف میکنند مشاهده نشده است.