• تاریخ انتشار : 1403/07/15 - 16:05

آغاز ثبت نام هجدهمین دوره آموزشی طراحی و توسعه سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی توسط سماد (سامانه آموزشهای آزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران) با همکاری مرکز تحقیقات تجویز و مصرف منطقی دارو

این دوره که به صورت حضوری از27 آبانماه 1403 برگزار خواهد شد، ۷فاز مختلف سیستم فارماکوویژیلانس را هدف قرار داده و اهداف آموزشی خاصی را دنبال می نماید و مهارت آموزان این دوره عمدتا در سیستم های فارماکوویژیلانس شرکت های دارویی از آموخته های خود استفاده خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هجدهمین دوره طراحی و توسعه سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی ، به صورت حضوری از27 آبان ماه 1403 برگزار خواهد شد و زمان ثبت نام تا روز شنبه 26 آبان ماه از طریق سایت سماد و یا با لینک مستقیم   https://samad.tums.ac.ir/AllCourse/Details/1375 امکان پذیر می باشد.  این دوره آموزشی ۷ فاز مختلف سیستم فارماکوویژیلانس را هدف قرار داده و اهداف آموزشی زیر را دنبال می نماید: - اصول پایه فارماکوویژیلانس - آگاهی از قوانین کشوری و بین المللی فارماکوویژیلانس - تعاریف مورد استفاده در فارماکوویژیلانس - طراحی و برنامه ریزی سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی - مدیریت خطر و روش تهیه پرونده های )Risk Management Plan (RMP - روشهای شناسایی و ارزیابی گزارشهای عوارض و اشتباهات دارویی - روش های شناسایی سیگنال های ایمنی دارویی - روش تهیه پرونده های  PSURو  PBRER - روش های ارزیابی تعادل فایده- زیان مصرف فرآورده های دارویی. مهارت آموزان این دوره عمدتا در سیستم های فارماکوویژیلانس شرکت های دارویی از آموخته های خود استفاده خواهند نمودطول دوره نیز 13 جلسه 6 ساعته می باشد که یک روز در هفته (روز یکشنبه) برگزار خواهد شد. گروه هدف در این کارگاه داروسازان(دکتری حرفه ای) و پزشکان عمومی(دکتری حرفه ای)می باشند.

• گروه خبری : اخبار,کارگاه,خبرنامه,مرکز تحقیقات تجویز و مصرف منطقی داروها,دوره ها,خبر
مرکز  تحقیقات

مرکز تحقیقات