شماره تماس: 021-88849011-15
  • تاریخ انتشار : 1403/05/30 - 09:11

مسابقه مجازی عکاسی داروخانه شبانه روزی 13 آبان

داروخانه شبانه روزی 13 آبان بمناسبت روز عکاسی مسابقه ای با محتوای تجویز و مصرف منطقی دارو به منظور فرهنگ سازی در این موضوع برگزار می‌کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، شرایط و نحوه شرکت در مسابقه  به شرح ذیل می باشد:

موضوعات مسابقه:

����فرهنگ مصرف منطقی دارو

����خدمات دارویی

����تکنولوژی بالا در تولید دارو

����نیکوکاری و دارو

����داروساز و اپیدمی

انتخاب یک موضوع برای عکاسی  ( ارسال به صورت تک عکس ) ، تصاویر می‌توانند رنگی یا سیاه و سفید باشند، عکس‌های ارسالی نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند. در صورتی ‌که کیفیت آثار ارسالی برای ارایه در نمایشگاه و چاپ در کتاب جشنواره مناسب نباشد، اصل فایل با کیفیت بالاتر درخواست خواهد شد. در صورت عدم ارائه فایل اصلی، اثر از جشنواره حذف می‌شود، ویرایش عکس در حد اصلاح نور، رنگ و کراپ تا جایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه وارد نکند، درج  عنوان، زمان و مکان عکس‌برداری برای هر عکس به‌ صورت مجزا الزامی است، ارسال‌ کننده عکس مالک مادی و معنوی اثر شناخته می‌شود و هر گونه  مسئولیت ناشی از آن با ارسال‌ کننده اثر خواهد بود، دبیرخانه  حق استفاده از عکس‌های پذیرفته شده در بخش مسابقه را برای چاپ در کتاب، بروشور، اطلاع‌رسانی، و همرسانی در شبکه‌های اجتماعی و سایر موارد تبلیغاتی با ذکر نام صاحب اثر را برای خود محفوظ می‌دارد.  دبیرخانه مسابقه عکس از پذیرش آثار به هر صورتی غیر از بارگذاری در لینک اعلام شده، معذور است. فرمت تصاویر ارسالی jpg بوده وبه صورت افقی باشد، حداکثر حجم فایل 3 مگابایت باشد. شرکت در این جشنواره برای همگان آزاد و رایگان است و محدودیت سنی ندارد. محدوده جغرافیایی عکس‌ها کشور ایران و ملیت عکاس بدون محدودیت است.

شرکت کنندگان باید عکس‌ها با مشخصات نام خانوادگی، نام، شماره عکس نامگذاری کنند. مشخصات هر شرکت کننده شامل نام و نام خانوادگی ، سن، نشانی دقیق پستی،  شماره تلفن ثابت و همراه، مکان و زمان و عنوان هر عکس باید در قالب یک فایل با فرمت word ارسال  شود.

آخرین مهلت ارسال آثار 25 شهریور ۱۴۰۳ است و به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه رسیده باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

���� آدرس لینک ارسال عکس و اطلاعات خواسته شده: @13abanpharmacy1403

• گروه خبری : اخبار,خبر
آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))
خبرنگار:

آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید