توصیههای داروساز در رابطه با
پولیپهای دستگاه گوارش
پولیپها به طور معمول بدون علامت هستند و به طور اتفاقی در طی کولونسکوپیهای غربالگری، بیمار متوجه وجود این ضایعات میشود.
تایید یک داروی جدید برای درمان رفلاکس مری به معده
محققان موفق شدند از طریق یک مکانیسم جدید، ترشح اسید معده را مهار کرده و بیماران مبتلا به رفلاکس معده به مری را درمان کنند.
یک داروی جدید برای کنترل بیاختیاری ادرار
محققان به تازگی مسیر بیوشیمیایی جدیدی را برای کنترل بیاختیاری ادرار کشف کردهاند. این محققان از طریق مهار بازجذب نورآدرنالین، بیاختیاری ادرار را کنترل میکنند.
اثر منفی آگونیستهای GLP1 بر روی رتینوپاتی دیابتی
روند پیشروری رتینوپاتی دیابتی (DR) بیماران دیابتی که از آگونیستهای GLP1 استفاده کنند سریعتر از آن دسته بیمارانی است که از مهارکنندههای SGLT2 استفاده میکنند.
مسئول منابع انسانی داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی تهران: جذب و استخدام و حفظ نیروی انسانی کارآمد از اولویتهای ماست
دکتر محمدرضا شهبازی مقدم، مسئول منابع انسانی داروخانههای دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با روابط عمومی این مجموعه، به تشریح فعالیتهای کلیدی این اداره از جمله جذب، استخدام، آموزش، ارتقاء و ماندگاری پرسنل پرداخت و بر اهمیت تامین منابع انسانی در راستای اهداف سازمانی تاکید کرد
گیاه اسطوخودوس (Lavender): تداخلات داروئی و احتیاطات مصرف
اسطوخودوس با نام علمی Lavandula angustifoliaیک گیاه همیشه سبز و بومی مناطق مدیترانهای است. از گل این گیاه و روغنهای فراری (اسانس) که از این گل استخراج میشود، در پزشکی و صنایع آرایشی-بهداشتی استفاده میکنند.
Baricitinib در درمان ریزش مو: آیا با قطع دارو، ریزش مو مجددا شروع میشود؟
ریزش مو انواع مختلفی دارد. یکی از حالات ریزش مو، به صورت تکهای و دایرهوار و در یک نقطه محدود رخ میدهد. به این نوع ریزش مو که غالبا زمینهی ایمونولوژیک دارد، ریزش مو سکهای یا آلوپسی آرئاتا نام دارد.
معرفی یک داروی جدید برای کنترل علائم یائسگی: Elinzanetant
به طور معمول، خانمها بین 45 الی 55 سالگی وارد دوران یائسگی میشوند. در این دوره، تخمکگذاری در خانمها متوقف شده و سطح هورمونهای زنانه به ویژه استروژن کاهش پیدا میکند. شروع دوره یائسگی با علائم جسمی و روانی متعددی همراه است که ممکن است سالها بیمار را درگیر کند.
آغاز ثبت نام هجدهمین دوره آموزشی طراحی و توسعه سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی توسط سماد (سامانه آموزشهای آزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران) با همکاری مرکز تحقیقات تجویز و مصرف منطقی دارو
این دوره که به صورت حضوری از27 آبانماه 1403 برگزار خواهد شد، ۷فاز مختلف سیستم فارماکوویژیلانس را هدف قرار داده و اهداف آموزشی خاصی را دنبال می نماید و مهارت آموزان این دوره عمدتا در سیستم های فارماکوویژیلانس شرکت های دارویی از آموخته های خود استفاده خواهند نمود.