شماره تماس 021-88849011-15
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :10
تاثیر منفی داروهای مهارکننده کانال کلسیم بر روی احتمال ابتلا به گلوکوم

تاثیر منفی داروهای مهارکننده کانال کلسیم بر روی احتمال ابتلا به گلوکوم

پژوهشگران دانشگاه لندن ارتباط بین استفاده سیستمیک CCB و گلوکوم را در یک مطالعه مقطعی مورد بررسی قرار دادند. در این پژوهش، وضعیت گلوکوم، فشار داخل چشم (IOP) و ضخامت لایه داخلی شبکیه مورد مطالعه قرار گرفت. 427480 بیمار بالغ (میانگین سنی 58 سال) که 33،175 نفر از آن‌ها (7.8 درصد) CCB مصرف می‌کردند، در این مطالعه شرکت کردند.

افت اثربخشی داروی Paxlovid علیه کووید جدید

افت اثربخشی داروی Paxlovid علیه کووید جدید

مطالعه‌ای که اخیرا در ژورنال JAMA به چاپ رسیده، نشان داد که اثربخشی Paxlovid، داروی ضد کووید-19 شرکت فایزر، در پیشگیری از بستری شدن یا مرگ در بیماران پرخطر مبتلا کمتر شده است اما در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از کووید هنوز به اندازه قبل موثر است.

داروهای ایمنوساپرسیو و ریسک ابتلا به سرطان؟

داروهای ایمنوساپرسیو و ریسک ابتلا به سرطان؟

بر اساس نتایج مطالعه‌ای که به تازگی در ژورنال BMJ Oncology به چاپ رسیده، مصرف کوتاه مدت داروهای روتین سرکوب‌کننده سیستم ایمنی در بیماران مبتلا به بیماری التهابی چشم (OID) با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه نبوده است.

افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در عفونت ادراری

افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در عفونت ادراری

یکی از فاکتورهایی که درمان عفونت‌های ادراری را سخت و پیچیده می‌کند، بحث مقاومت دارویی است. به طور کلی، در سرتاسر جهان، نرخ تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها افزایش پیدا کرده است که در بسیاری از موارد، نیازی به تجویز آنتی‌بیوتیک وجود نداشته است. تجویز نابجا آنتی‌بیوتیک سبب ظهور سویه‌های مقاوم از میکروارگانیسم‌ها می‌شود.

یک تداخل دارویی مهم در بیماران مبتلا به سرطان پستان

یک تداخل دارویی مهم در بیماران مبتلا به سرطان پستان

مصرف هم‌زمان یک مهارکننده پمپ پروتون (PPI) با مهارکننده‌های کیناز وابسته به سیکلین 4/6 (CDK4/6) مثل Palbociclib می‌تواند مزایای دارودرمانی را در زنان مبتلا به سرطان پستان کاهش دهد و ریسک مرگ‌ومیر در این بیماران را افزایش می‌دهد.

برگزاری شانزدهمین دوره آموزشی طراحی و توسعه سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی توسط سماد (سامانه آموزشهای آزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران)  با همکاری مرکز تحقیقات تجویز و مصرف منطقی دارو

برگزاری شانزدهمین دوره آموزشی طراحی و توسعه سیستم فارماکوویژیلانس در شرکت های دارویی توسط سماد (سامانه آموزشهای آزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران) با همکاری مرکز تحقیقات تجویز و مصرف منطقی دارو

این دوره که به صورت حضوری از9 مهرماه 1402 در حال برگزاری است، ۷فاز مختلف سیستم فارماکوویژیلانس را هدف قرار داده و اهداف آموزشی خاصی را دنبال می نماید و مهارت آموزان این دوره عمدتا در سیستم های فارماکوویژیلانس شرکت های دارویی از آموخته های خود استفاده خواهند نمود.

تایید یک داروی جدید برای درمان حملات نقرس

تایید یک داروی جدید برای درمان حملات نقرس

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به تازگی برای داروی Canakinumab (با برند Ilaris) در درمان حملات نقرس بزرگسالان تاییدیه صادر کرده است. این دارو برای آن دسته بیمارانی است که با NSAID، کلشی‌سین یا دوره‌های مکرر کورتیکواستروئیدها درمان نمی‌شوند یا نمی‌توانند این داروها را تحمل کنند.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه