اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا بی اشتهایی و حالت تهوع در کودکان می تواند از علایم ابتلا به کووید 19 باشد
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا بی اشتهایی و حالت تهوع در کودکان می تواند از علایم ابتلا به کووید 19 باشد) را منتشر کردند.
اقدامات پیشگیری از کرونا/ پاسخ به پرسش آیا پوشیدن دستکش برای عموم مردم جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا ضروری است
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا پوشیدن دستکش برای عموم مردم جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا ضروری است) را منتشر کردند.
به روز رسانی شواهد استفاده از ماسک صورت در اپیدمی کووید
توصیه ها در مورد اهمیت پوشاندن صورت برای محافظت در برابر ویروس مسبب کووید-19 از مکانی به مکان دیگر و با گذشت زمان متفاوت بوده است. با آشکار شدن این همه گیری جهانی، دانش در مورد خطر انتقال سندروم شدید حاد تنفسی کرونا ویروس 2( 2-CoV-SARS )و نگرانی در مورد در دسترس بودن تجهیزات حفاظت فردی، گسترش یافته و نگرش کارشناسان مربوطه و عموم مردم را شکل داده است. با بازگشایی مجامع، اهمیت پوشاندن صورت به منظور کاهش خطر کووید-19 رو به افزایش است.
کووید
آخرین دستورالعمل کشوری و استفاده همگانی از ماسک
کلینیک مراقبت های دارودرمانی داروخانه 13 آبان آخرین توصیه های دستورالعمل کشوری در مورد استفاده همگانی از ماسک را تشریح کرد.
به همت معاونت غذا ودارو
مصاحبه با مدیر کلینیک مراقبت های دارودرمانی (فارماکوتراپی) داروخانه 13 آبان درباره کرونا و روش های پیشگیری از آن
دکتر الهام حدیدی متخصص داروسازی بالینی گفت: در شرایط بحران آن چیزی که بر عهده همه ماست این است که مسئولانه رفتار کنیم.به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، با توجه به شیوع بیماری کرونا و این که در حال حاضر پیشگیری روش ارجح محسوب می شود گفت و گویی با دکتر الهام حدیدی متخصص داروسازی بالینی و مدیر کلینیک مراقبت های دارودرمانی (فارماکوتراپی) داروخانه 13 آبان انجام شد تا در مورد این بیماری و روش های پیشگیری از آن با ایشان صحبت کنیم.