توصیههای داروساز در رابطه با
ترشحات واژینال
ترشحات واژن معمولا حاوی سلولهای دیواره واژن و سرویکس (گردن رحم) است که تحت تاثیر ترشح هورمون استروژن از دیواره جدا شده و این ترشحات را تشکیل میدهند.
مار کبری دیگر قربانی نمیگیرد: شناسایی یک پادزهر جدید
مار کبری یکی از خطرناکترین انواع مارهای سمی است که در نواحی شمالی ایران هم به فراوانی وجود دارد. زهر این مار باعث نکروز بافتی شده و در بسیاری از موارد به آمپوتاسیون (قطع عضو) منجر میشود.
پیشگیری از بارداری در خانمهای مبتلا به تشنج
شایعترین اختلال نورولوژیک دوران بارداری، عارضه تشنج است که در 0.3% تا 0.8% از موارد بارداری ممکن است بروز کند.
یک داروی جدید برای درمان آلزایمر
بیش از 55 میلیون نفر در جهان از یکی از انواع دمانس رنج میبرند. حدود 70 درصد این موارد دمانس از نوع آلزایمر است که به دنبال تجمع دو نوع پرتئین تائو و آمیلوئید در مغز ایجاد میشود.
گیاه دم اسب (Ephedra): تداخلات داروئی و احتیاطات مصرف
نام گیاه دم اسب روی بستهبندی بسیاری از داروهای مکمل دیده میشود. پس بررسی تداخلات داروئی این گیاه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
طراحی یک آنتیبیوتیک جدید علیه عفونتهای مقاوم به درمان: Lolamicin
کشف یک مولکول جدید با خواص آنتیبیوتیک که بتواند بدون آسیب رساندن به فلور نرمال روده، باکتریهای بیماریزا را از بین ببرد، مانند یک رویا به نظر میرسد که اخیرا به حقیقت پیوسته است.
توصیههای داروساز در رابطه با
پرهاکلامسی
پرهاکلامسی یکی از عوارض دروان بارداری است که با افزایش فشار خون از هفته 20 بارداری به بعد و بروز برخی آسیبهای بافتی بروز میکند. احتمال بروز این عارضه در طول دوره بارداری 5 تا 7 درصد برآورد شده است.