• تاریخ انتشار : 1402/07/20 - 18:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 421
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مصرف طولانی مدت شیرین‌کننده‌های مصنوعی با خطر چاقی مرتبط است

بر اساس مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، مصرف طولانی مدت شیرین‌کننده‌های مصنوعی از جمله آسپارتام و ساخارین ممکن است باعث افزایش حجم چربی و خطر ابتلا به چاقی شود.

بر اساس مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده است، مصرف طولانی مدت شیرین‌کننده‌های مصنوعی از جمله آسپارتام و ساخارین ممکن است باعث افزایش حجم چربی و خطر ابتلا به چاقی شود.

پژوهشگران دانشگاه مینه‌سوتا می‌خوهند به این سوال پاسخ بدهند که آیا مصرف مداوم و طولانی مدت شیرین‌کننده‌های مصنوعی با حجم بیشتر بافت چربی ذخیره مرتبط است یا خیر. در این بررسی 3088 شرکت‌کننده برای مدت 25 سال مورد مطالعه قرار گرفتند.

نتایج تحقیقات این دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف آسپارتام و ساخارین با افزایش حجم بافت چربی احشایی، بین عضلانی و زیر جلدی مرتبط است. با این حال، هیچ ارتباطی بین مصرف سوکرالوز  با این خروجی‌ها مشاهده نشد. میزان کل مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی (از هر نوعی)، میزان مصرف آسپارتام و ساخارین با افزایش شاخص توده بدنی، وزن بدن و دور کمر همراه بود.

10 آگوست 2023

منبع: سایت Drugs.com

  • گروه خبری : تازه های داروها و بیماری ها,مرکز اطلاعات دارویی DPIC
  • کد خبر : 248123
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *