مصرف طولانی مدت شیرینکنندههای مصنوعی با خطر چاقی مرتبط است
بر اساس مطالعهای که اخیرا منتشر شده است، مصرف طولانی مدت شیرینکنندههای مصنوعی از جمله آسپارتام و ساخارین ممکن است باعث افزایش حجم چربی و خطر ابتلا به چاقی شود.
بر اساس مطالعهای که اخیرا منتشر شده است، مصرف طولانی مدت شیرینکنندههای مصنوعی از جمله آسپارتام و ساخارین ممکن است باعث افزایش حجم چربی و خطر ابتلا به چاقی شود.
پژوهشگران دانشگاه مینهسوتا میخوهند به این سوال پاسخ بدهند که آیا مصرف مداوم و طولانی مدت شیرینکنندههای مصنوعی با حجم بیشتر بافت چربی ذخیره مرتبط است یا خیر. در این بررسی 3088 شرکتکننده برای مدت 25 سال مورد مطالعه قرار گرفتند.
نتایج تحقیقات این دانشمندان نشان میدهد که مصرف آسپارتام و ساخارین با افزایش حجم بافت چربی احشایی، بین عضلانی و زیر جلدی مرتبط است. با این حال، هیچ ارتباطی بین مصرف سوکرالوز با این خروجیها مشاهده نشد. میزان کل مصرف شیرینکنندههای مصنوعی (از هر نوعی)، میزان مصرف آسپارتام و ساخارین با افزایش شاخص توده بدنی، وزن بدن و دور کمر همراه بود.
10 آگوست 2023
منبع: سایت Drugs.com
ارسال نظر