دلتاکرون: جای نگرانی هست یا خیر؟
این هیبرید جدید که برای اولین بار در ماه ژانویه و در نمونههای جمعآوریشده در فرانسه یافت شد، به طور رسمی نوترکیب AY.4/BA.1 نامیده میشود اما برخی به آن لقب دلتاکرون دادهاند. بر اساس مطالعات دانشمندان، بعید است که ترکیبی که اخیراً از گونههای ویروس کرونای اومیکرون و دلتا شناسایی شده است به یک تهدید جدی تبدیل شود.
اطلاعیه سازمان غذا و دارو ایران در رابطه با
ریکال و جمع آوری محصولات ضدعفونی کننده Dafi و SILOXANE
سازمان غذا و دارو (FDO) روز دوشنبه 1400/12/23 طی بیانیهای اعلام نمود:«بـا توجـه به دریافت گزارشات مبنی بر توزیـع محلول ضدعفونیکننده Dafi و Siloxane به اطلاع میرساند که این فرآورده فاقد هر گونه مجوز ثبت و واردات از این اداره کل و تاییدیه آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو میباشد.»
اطلاعیه سازمان غذا و دارو ایران در رابطه با
ریکال و جمع آوری محلول تزریقی مزوتراپی Paraiso
سازمان غذا و دارو (FDO) روز دوشنبه 23/12/1400 طی بیانیهای اعلام نمود:«بـا توجـه به دریافت گزارشات مبنی بر توزیـع محلول تزریقی مزوتراپی بـا نـام تـجـاری Paraiso به اطلاع میرساند که این فرآورده فاقد هر گونه مجوز ثبت و واردات از این اداره کل و تاییدیه آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو میباشد.»
توصیه های داروساز در رابطه با
هلیکوباکتر پیلوری و راهکارهای درمانی آن
هلیکوباکتری پیلوری که عموماً به نام اچ پیلوری شناخته می شود، به طور معمول در معده یافت می شود و تقریبا در نیمی از جمعیت جهان وجود دارد. اکثر افراد آلوده به هلیکوباکتر پیلوری هیچ علائمی ندارند و هرگز با مشکلی مواجه نمی شوند. با این حال این باکتری می تواند مواردی از مشکلات گوارشی از جمله زخم گوارشی و در موارد بسیار نادر سرطان معده را به همراه داشته باشد. هنوز دقیقاً مشخص نیست که چرا برخی افراد به این عفونت مبتلا می شوند و برخی دیگر خیر.
توصیههای داروساز در رابطه با
غربالگری سرطان پروستات
غربالگری سرطان پروستات مستلزم انجام آزمایش برای بررسی سرطان پروستات در مردانی است که هیچ علائمی از بیماری ندارند. این آزمایش میتواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد. اگرچه متخصصان بر این باورند که غربالگری سرطان پروستات نباید به صورت روتین برای همه آقایان در نظر گرفته شود چون میتواند همزمان فواید و مضراتی داشته باشد.
توصیههای داروساز در رابطه با
بینظمیهای قاعدگی
اختلالات چرخه قاعدگی می تواند باعث شود که دوره های ماهانه در بدن زن رخ ندهد یا به ندرت رخ دهد. اگرچه برای برخی از خانمها اهمیتی ندارد که قاعدگی نامنظمی داشته باشند یا حتی قاعدگی در آن ها رخ ندهد، این تغییرات همیشه باید با یک پزشک در میان گذاشته شود زیرا آنهامیتوانند نشانه ایی از یک شرایط پزشکی اساسی باشد و به طور بالقوه پیامدهای طولانی مدتی برای سلامتی فرد داشته باشد. خانمی که برای بیش از سه دوره (به طور متوالی یا طی چند دوره ی مجزا در طول یک سال) دچار منس نشود باید به پزشک مراجعه کرده و مورد بررسی قرار گیرد.