توصیههای داروساز در رابطه با
پولیپهای دستگاه گوارش
پولیپها به طور معمول بدون علامت هستند و به طور اتفاقی در طی کولونسکوپیهای غربالگری، بیمار متوجه وجود این ضایعات میشود.
توصیههای داروساز در رابطه با
ترشحات واژینال
ترشحات واژن معمولا حاوی سلولهای دیواره واژن و سرویکس (گردن رحم) است که تحت تاثیر ترشح هورمون استروژن از دیواره جدا شده و این ترشحات را تشکیل میدهند.
توصیههای داروساز در رابطه با
شپش سر
اکثر افراد مبتلا به شپش هیچ علامتی را تجربه نمیکنند. برخی از افراد دچار احساس خارش و سوزش در ناحیه کف سر، گردن و اطراف گوش میشوند. شپش در هنگام تغذیه، بزاق خود را درون پوست فرد مبتلا وارد کرده و باعث ایجاد واکنشهای حساسیتی و در نتیجه بروز خارش میشود.
توصیههای داروساز در رابطه با
سنگ صفرا
منظور از سنگ صفرا تودههای سنگریزهمانندی است که در داخل کیسه صفرا تشکیل میشود. کیسه صفرا در قسمت فوقانی راست شکم، زیر کبد و پشت قفسه سینه قرار گرفتهاست. با وجود اینکه شیوع سنگ صفرا بالاست اما اکثر بیماران علامتی بروز نمیدهند و اغلب نیاز به راهکارهای درمانی ندارند.
توصیه های داروساز در رابطه با
بیماری درماتومیوزیت
درماتومیوزیت یک بیماری نادر است که سبب التهاب عضلات و راشهای پوستی میشود.
توصیههای داروساز در رابطه با
گزیدگی حشرات
گزیده شدن توسط زنبور یا سایر حشرات علاوه بر دردناک و ترسناک بودن، ممکن است با عوارض حساسیتی جدی و حتی تهدیدکننده حیات همراه باشد. آشنایی با علائم و راهکارهای درمانهای اولیه گزیدگی میتواند خطرات ناشی از این حادثه را به حداقل برساند.
توصیههای داروساز در رابطه با
سندرم رینود
حمله رینود اغلب عروق انگشتان دست را درگیر میکند. در یک حمله تیپیکال، انگشتان به دلیل انقباض عروق، به طور ناگهانی سرد میشوند و پوست سریعا سفید و اصطلاحا رنگ پریده میشود. در ادامه رنگ انگشتان به بنفش و آبی درمیآید.
توصیههای داروساز در رابطه با
ترک سیگار
سیگار کشیدن به عنوان یکی از اصلیترین دلایل ابتلا به بیماریهای مزمن غیرواگیر و مرگومیر در دنیای حال حاضر مطرح است. بلافاصله پس از ترک سیگار، مزایای چشمگیر این عمل در سلامت افراد آشکار میشود. افرادی که پیش از 50 سالگی سیگار را ترک کنند، ریسک مرگومیر 15 سال بعد آنها، به نصف کاهش پیدا میکند.
توصیههای داروساز در رابطه با
خشکی چشم
خشکی چشم زمانی اتفاق میافتد که چشمها یا به اندازه کافی اشک تولید نمیکنند یا اشکهای چشم خیلی سریع تبخیر میشوند. در این حالت، چشم احساس خشکی و خستگی میکند. اصطلاح پزشکی خشکی چشم «کراتوکونژونکتیویت سیکا» میباشد.