توصیههای داروساز در رابطه با
تشنج ناشی از تب
کودکی که دچار تشنج ناشی از تب شده بایستی در اولین فرصت توسط پزشک بررسی شود و علت زمینهای تشنج پیدا شود. برخی از کودکان خصوصا کودکانی که زیر 12 ماه هستند، نیاز به بررسی بیشتر دارند تا احیانا مبتلا به مننژیت (نوعی عفونت مغزی) نباشند.
توصیههای داروساز در رابطه با
انگل کرمک
این نوع از کرمها باعث خارش شدید در اطراف مقعد میشوند که میتواند منجر به اختلالات خواب و بیقراری شود. به طور معمول، این علائم به علت تخمگذاری کرم ماده ایجاد میشود و اغلب خفیف است. بسیاری از بیماران مبتلا به کرمک، هیچ علامتی نشان نمیدهند. افراد مبتلا ممکن است کرمها را در ناحیه مقعد یا در مدفوع خود مشاهده کنند.
توصیههای داروساز در رابطه با
مراقبت از پا در بیماران دیابتی
با گذشت زمان، دیابت میتواند منجر به عوارض مختلفی شود که بسیاری از آنها در صورت عدم شناسایی و رسیدگی به موقع میتوانند بسیار جدی و خطرناک باشند. یکی از این عوارض بسیار شایع مشکلات و زخمهای پا افراد مبتلا به دیابت است. به طور کلی، میتوان با کنترل قند خون در محدوده هدف و مراجعه به پزشک برای معاینات منظم، خطر ابتلا به عوارض مرتبط با دیابت من جمله زخم پای دیابتی را کاهش داد.
توصیههای داروساز در رابطه با
هپاتیت خودایمنی
هپاتیت یک اصطلاح عمومی به معنای التهاب کبد است که ممکن است اشکال و علل مختلفی داشته باشد (مانند ویروسها و داروهای خاص). یکی از انواع هپاتیت، هپاتیت خودایمنی[1] (AIH) میباشد. در AIH، سیستم ایمنی بدن به سلولهای کبد حمله کرده و سبب التهاب کبد میشود. AIH ممکن است در هر بازه زمانی، گروه سنی، نژاد یا جنسیتی ایجاد شود. به طور معمول، شیوع این بیماری در زنان چهار برابر بیشتر از مردان است.
توصیههای داروساز در رابطه با
وزوز گوش
عارضه وزوز گوش یا Tinnitus به صورت شنیدن صدای زنگ، وزوز، خش خش یا همهمه مبهم در یک یا هر دو گوش ظاهر میشود. این عارضه ممکن است پیوسته یا به صورت گاه به گاه بروز کند، میتواند ضرباندار یا ثابت باشد. شدت این عارضه ممکن است به صورت یک وزوز ملایم یا یک زنگ بلند احساس شود.
توصیههای داروساز در رابطه با
پرواززدگی یا جت لگ
سفر هوایی این امکان را فراهم کرده که افراد سریعتر از ساعت داخلی یا ریتم شبانهروزی بدنشان بین پهنههای زمانی (Time Zone) جابهجا شوند. این مساله به عدم همزمانی چرخه بیرونی نور-تاریکی و ریتم شبانهروزی درونزا منجر میشود و مجموعه علائمی ایجاد میکند که جت لگ نامیده میشود. جت لگ به صورت اختلال در هوشیاری در زمان بیداری و مشکلات خواب بروز میکند.
توصیههای داروساز در رابطه با
ترومبوز ورید عمقی
ترومبوز وریدی به معنی تشکیل لخته خون در سیاهرگهای بیمار میباشد. این لخته میتواند جریان خون را از طریق سیاهرگ محدود کند و باعث تورم و درد شود. در بیشتر موارد، ترومبوز وریدی در "وریدهای عمیق" پاها، رانها یا لگن رخ میدهد. این لختهها ترومبوز ورید عمقی یا DVT[1] نامیده میشوند.
توصیههای داروساز در رابطه با
شبادراری کودکان
شبادراری از مشکلات رایج دوران کودکی است. به طور معمول، کودکان در سن 4 سالگی یاد میگیرند که در طول روز به طور آگاهانه عملکرد مثانه خود را کنترل کنند. زیرا کودکان در این سن قادر به درک احساس پر شدن مثانه خود هستند. یادگیری کنترل ادرار در طول شب کمی بیشتر زمان میبرد و انتظار میرود کودکان تا سن 5 الی 7 سالگی، این توانایی را کسب کنند.
توصیه های داروساز در رابطه با
هلیکوباکتر پیلوری و راهکارهای درمانی آن
هلیکوباکتری پیلوری که عموماً به نام اچ پیلوری شناخته می شود، به طور معمول در معده یافت می شود و تقریبا در نیمی از جمعیت جهان وجود دارد. اکثر افراد آلوده به هلیکوباکتر پیلوری هیچ علائمی ندارند و هرگز با مشکلی مواجه نمی شوند. با این حال این باکتری می تواند مواردی از مشکلات گوارشی از جمله زخم گوارشی و در موارد بسیار نادر سرطان معده را به همراه داشته باشد. هنوز دقیقاً مشخص نیست که چرا برخی افراد به این عفونت مبتلا می شوند و برخی دیگر خیر.
توصیههای داروساز در رابطه با
غربالگری سرطان پروستات
غربالگری سرطان پروستات مستلزم انجام آزمایش برای بررسی سرطان پروستات در مردانی است که هیچ علائمی از بیماری ندارند. این آزمایش میتواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد. اگرچه متخصصان بر این باورند که غربالگری سرطان پروستات نباید به صورت روتین برای همه آقایان در نظر گرفته شود چون میتواند همزمان فواید و مضراتی داشته باشد.