مصرف هفتگی فلوکستین
شکل طولانی اثر فلوکستین برای درمان افسردگی در افرادی که درمان خود را با فرمولاسیون معمول فلوکستین شروع کرده و جواب گرفتهاند، میتواند موثر باشد.
اثرات مثبت داروی Frexalimab بر روی فرم Relapsing بیماری MS
Frexalimab نسل دوم از آنتیبادیهای مونوکلونال ضد CD40L است که برای درمان مولتیپل اسکلروزیس در دست بررسی قرار گرفته است.
دارودرمانی جدید برای درمان آلرژیهای غذایی
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای داروی Omalizumab (با برند Xolair) برای کاهش واکنشهای آلرژیک در بزرگسالان و برخی کودکان مبتلا به حساسیت غذایی تاییدیه صادر کرد.
مکمل آهن و بیماری سلیاک؟!
کمبود آهن که در بیماران مبتلا به سلیاک رایج است، به عنوان یک محرک محیطی برای این بیماری پیشنهاد شده است که شیوع آن در حال افزایش است. درصد بالایی از جمعیت از نظر سطح هموگلوبین و ذخیره آهن در وضعیت مطلوبی قرار ندارند.
رژیم گیاهخواری و کاهش بروز COVID19
به نظر میرسد استفاده از رژیمهای غذایی مبتنی بر مواد غذایی گیاهی احتمال ابتلا به کووید19 را کاهش میدهد اما در خصوص علت احتمالی این مورد، هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست.
تشدید علائم COPD با مصرف داروی گاباپنتین
پژوهشگران دانشگاه مونترال کانادا توصیه میکنند که تجویز داروی گاباپنتین و پرگابالین در بیماران مبتلا به COPD با احتیاط بیشتری انجام شود و این نکته در دستورالعملها و گایدلاینهای پزشکی درج گردد.
تاثیرات مثبت داروی پمبرولیزوماب در بیماران مبتلا به بدخیمیهای کلیوی
یافتههای یک مطالعه بالینی جدید نشان میدهد که دریافت داروی پمبرلیزوماب در بیماران مبتلا به کارسینوم کلیوی سلول شفاف (ccRCC)، زمان بقای کلی(OS) بیماران را در یک دوره پیگیری 57 ماهه بالا میبرد.