شماره تماس 021-88849011-15
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/01/19 - 13:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2382
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه از داروخانه 13 آبان و انبار تأمین داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، از بخش‌های مختلف داروخانه 13 آبان و انبار تأمین داروخانه‌های بیمارستانی بازدید کرد و با گفتن خسته نباشید و تشکر از همکاران این مجموعه، از نزدیک در جریان تأمین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی قرار گرفت.

 

 

در این بازدید که روز دوشنبه 18 فرودین 99 از داروخانه 13 آبان، داروخانه فوق تخصصی، انبار مرکزی داروخانه 13 آبان و انبار تأمین داروخانه‌های بیمارستانی صورت گرفت و حدود سه ساعت به طول انجامید، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر محمدرضا روئینی رئیس مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی و داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه و دکتر علیرضا پارساپور مدیر روابط عمومی و دفتر ریاست، دکتر کریمی را همراهی کردند.


هماهنگی دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی عامل مهم ایجاد آرامش در بیمارستان‌ها

دکتر کریمی با قدردانی از زحمات دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی و مجموعه کارکنان داروخانه 13 آبان، در این بحران کرونا گفت: تصمیم داشتم در اولین فرصت از همه همکاران حوزه درمان و دارو بخصوص خانم دکتر حاجی محمودی به‌عنوان معاون غذا و داروی دانشگاه تشکر کنم.
وی افزود: همیشه همت، پشتکار و صداقت در کار و مسئولیت‌پذیری دکتر حاجی محمودی موردتوجه من بوده و ایشان در این بحران نیز حمایت خوبی از بیمارستان‌ها داشتند.
دکتر کریمی با قدرانی از تلاش دکتر روئینی گفت: ایشان در کنار همه ویژگی‌هایی که دارند؛ آرامش و صداقتشان در کار بسیار برجسته است. آرامش ویژگی مهم افرادی است که در جبهه و در بحران‌ها مانند بحران کرونا فرماندهی و مدیریت را برعهده دارند.
رییس دانشگاه، هماهنگی دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی را یکی از عوامل مهم ایجاد آرامش در بیمارستان‌ها دانست و گفت:  هماهنگی، بی حاشیه بودن و بدون ادعا و در پشت‌صحنه خدمت کردن شما و همکارانتان، در حمایت از بیمارستان‌ها بسیار مؤثر است.

ابراز ارادت رئیس دانشگاه به داروسازان
دکتر کریمی با ابراز ارادت خود نسبت به داروسازان و مجموعه دانشکده داروسازی، از مرحوم دکتر فرسام، به‌عنوان بنیان‌گذار داروخانه 13 آبان و  مرحوم دکتر شفیعی یادکرد و گفت: بنیانی که دکتر فرسام در ایجاد داروخانه 13 آبان گذاشتند و حمایت‌هایی که سایرین کردند، 13 آبانی را به وجود آورده که هرکجا  نامش به میان می‌آید باعث افتخار و آرامش خاطر  دانشگاه است.
رییس دانشگاه از مدیران پیشین داروخانه 13 آبان یادکرد  و  از خدمات دکتر غلامی که مدت طولانی مدیریت این مجموعه را برعهده داشتند و دکتر خویی و دکتر سیامک نژاد  قدردانی کرد.


فکر بزرگ، پشتوانه کار بزرگ

دکتر کریمی فکر بزرگ را پشتوانه هر کار بزرگ دانست و گفت: معتقدم کارهای بزرگ، ابتدا از یک فکر بزرگ آغاز می‌شود و قدم‌به‌قدم رشد می‌کند و تبدیل به مجموعه‌ای به‌عنوان دانشگاه علوم پزشکی تهران و داروخانه 13 آبان می‌شود. قطعاً فکر اولیه این مجموعه نیز بزرگ بوده است.
رییس دانشگاه، دکتر روئینی را وارث این مجموعه بزرگ دانست و گفت: دکتر روئینی شما وارث یک مجموعه کوچک نیستید و بایستی بزرگ فکر کنید. همانند امیرکبیر که 167-168 سال پیش، بافکری بزرگ، دارالفنون را بنیان گذاشت و بعدها تبدیل به دانشگاه تهران به‌عنوان مجموعه بزرگ آموزش عالی کشور در حوزه پزشکی با تمام شاخه‌های تخصصی شد. عجیب است که مزار امیرکبیر را در کشورمان نداریم تا بتوانیم مکرر سر مزارشان برویم و کار و راهش را به یادآوریم و ایشان درجایی به خاک سپرده‌شده که کسی نداند و  نتواند سر مزارش برود.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود: در دوران کوتاه مدیریتی خود حتی اگر نمی‌توانیم کار بزرگی انجام دهیم؛ باید فکر بزرگی داشته باشیم و تاجایی که می‌توانیم این فکر را در عمل پیاده کنیم و درگیر کارهای روزمره و حل مسائل کوچک نشویم. هرچند که این کارها نیز باید انجام و مسائل برطرف شود. اما به یاد داشته باشید که مجموعه داروخانه 13 آبان را باید ملی ببینیم و این وسعت،  نه‌فقط در ابعاد فیزیکی، بلکه مهم‌تر از آن در سرمایه انسانی است که من همیشه به آن تأکیددارم.


افتخار دانشگاه به 13 آبان و افتخار 13 آبان به اتصال دانشگاه

دکتر کریمی بابیان اینکه دانشگاه به مجموعه داروخانه 13 آبان افتخار می‌کند افزود:  ما مجموعه داروخانه‌های 13 آبان را به خوش‌نامی می‌شناسیم. هماهنگی بین معاونت غذا و دارو، داروخانه 13 آبان و داروخانه‌های بیمارستانی، همیشه بوده و در این دوره نیز به اوج خود رسیده است.  هماهنگی این مجموعه در بحران‌ها ثابت کرد که این رویکرد درستی است. اصل اساسی همراهی و هماهنگی و پرهیز از حاشیه در همه شرایط، بخصوص در بحران‌ها بسیار مهم است؛ چون گاهی یک حاشیه عملکرد یک مجموعه را زیر سؤال می‌برد. من وقتی در جلسات دکتر حاجی محمودی و دکتر روئینی را در کنار یکدیگر می‌بینم احساس آرامش می‌کنم و امیدوارم این هماهنگی همیشه ادامه پیدا کند.
رییس دانشگاه افتخار داروخانه 13 آبان را به پشتوانه علمی آن دانست و گفت: این مجموعه درحد نسخه‌پیچی نیست؛ بلکه همانند یک  دانشگاه است و به شما توصیه می‌کنم از اینکه به دانشگاه متصل هستید افتخار کنید و تلاش کنید همبستگی شما با دانشگاه ادامه پیدا کند.
وی افزود: زمانی که در پروسه راه‌اندازی مرکز قلب بودیم؛ بعضی‌ها توصیه می‌کردند؛ این مرکز را مستقل از دانشگاه اداره کنیم. هرچند مرکز قلب ازنظر مالی و اداری مستقل است ولی من اصرار داشتم که وابستگی علمی آن به دانشگاه حفظ شود. 13 آبان نیز ممکن است به لحاظ موقعیت مالی و علمی که دارد بعضی‌ها فکر کنند بهتر است از دانشگاه جدا شود. ولی به شما توصیه می‌کنم که بزرگ فکر کنید و ارتباط این مجموعه را با دانشگاه حفظ کنید. همان‌طور که افتخار دانشگاه به 13 آبان است؛ افتخار 13 آبان نیز اتصال به دانشگاه است و این‌یک رابطه دوطرفه است. البته قطعاً شما چنین رویکردی دارید.
دکتر کریمی تصریح کرد: همه ما در دوران مسئولیت خود، منش و روش اخلاقی، انسانی و علمی از خود به‌جای می‌گذاریم. این دوران کوتاه است و به‌سرعت می‌گذرد ولی آنچه از انسان‌ها باقی می‌ماند و سینه‌به‌سینه نقل می‌شود؛ همان روشی است که در رفتار نشان می‌دهند و منش‌های اخلاقی و برخوردهایی است که با اطرافیان خوددارند.

تاکید بر حفظ شأن انسانی کارکنان

رییس دانشگاه با تأکید براینکه افراد یک مجموعه باید دیده و شأن انسانی‌ها آنان حفظ شود افزود: من در رویکرد مدیریتی خود تأکیددارم؛ سرمایه‌های انسانی باید دیده شوند و در تمامی مسئولیت‌هایی که داشتم معتقد بودم این درودیوار و بنای فیزیکی یک مجموعه نیست که کار می‌کند؛ بلکه انسان‌ها هستند. قطعاً داروخانه 13 آبان نیز با چنین رویکردی اداره می‌شود.
رییس دانشگاه در پایان سخنان خود از دکتر روئینی خواست سلام گرم من را به همکاران مجموعه خود برسانید و گفت: مجموعه داروخانه 13 آبان با نیروهای توانمندی که دارد در این بحران خوش درخشید و جا دارد به شما و همکارانتان دست‌مریزاد بگویم. شرمنده‌ام  از اینکه نمی‌توانم یک‌به‌یک از داروخانه‌های بیمارستانی بازدید کنم. ولی تأکیددارم حتماً پیام ارادت قلبی و سلام گرم من را به همکارانتان منتقل کنید.

پشتوانه 13 آبان به نیروهای خوب آن
سپس دکتر روئینی، از بنیان‌گذاران و مدیران پیشین مجموعه داروخانه 13 آبان یادکرد و گفت: پشتوانه اصلی 13 آبان به نیروهای خوبی است که ساختار این مجموعه را تشکیل داده‌اند. همکاران این مجموعه 24 ساعته بدون ادعا کار می‌کنند و گاهی به دلیل کمبودها مورد اعتراض مردم قرار می‌گیرند و باکمال رضایت حق را به مردم می‌دهند. هرچند ممکن است در مجموعه دانشگاه و بیمارستان‌ها دیده نشوند، ولی با خوش‌رویی و صداقت به وظایف خود عمل می‌کنند.
وی با اشاره به نقش داروخانه 13 آبان در بحران‌ها گفت: تقریباً در فواصل زمانی مختلف، در زمینه دارو بحران‌های جدی در کشور داشتیم و اینجا همیشه خانه امید مردم بوده و امیدوارم از این بحران نیز بتوانیم سربلند بیرون بیاییم.
دکتر روئینی از حمایت‌های معاونت غذا و دارو از داروخانه‌های بیمارستانی و شهری قدردانی کرد و گفت: ایشان افزون بر نظارت، رویکرد حمایتی دارند و در کنار ما هستند.
رییس مجموعه داروخانه‌های دانشگاه، کاهش بدهی داروخانه‌ها در بخش شهری و بیمارستانی را اتفاق خوبی دانست که با حمایت دکتر کریمی و مجموعه مالی دانشگاه صورت گرفته است و گفت: قرار گرفتن لوگوی دانشگاه بر سردر این مجموعه به آن اعتبار می‌دهد. همکاران مجموعه داروخانه‌های 13 آبان نیز نسبت  به نام دانشگاه تعصب‌دارند. در کنار آن انتظاراتی هم دارند که گاهی برآورده می‌شود و گاهی ما شرمنده آنان می‌شویم.
وی با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی دکتر کریمی گفت: یکی از مهم‌ترین خصوصیات مدیریتی شما این است که به‌راحتی می‌توانیم مسائلمان را مطرح کنیم و حرف دلمان را بزنیم و شما هم با سعه‌صدر پاسخمان را می‌دهید. ویژگی دیگر شما این است که مسئول هر واحد را فرمانده آن واحد می‌دانید و  اختیارات لازم را به او می‌دهید؛ با این نصب العین که هر تصمیمی که اتخاذ می‌شود در جهت اهداف دانشگاه باشد. ما نیز سعی می‌کنیم این توصیه شما را سرلوحه تصمیم‌گیری‌های خود قرار دهیم.


سنتز داروی فاویپیراویر در دانشگاه

سپس دکتر حاجی محمودی از همه همکاران داروخانه 13 آبان و دکتر کریمی قدردانی کرد و گفت: نیروهای این مجموعه، امین، صادق و مسئولیت پذیر هستند و باهمت همکاران این مجموعه، در بیمارستان‌ها، تمامی امکانات در حال حاضر فراهم است و کمبود مهمی وجود ندارد.
وی داروخانه‌ها را از مجموعه‌های  پرخطر دانست و گفت: با توجه به تردد بیماران مختلف از جمله بیماران محترم مبتلا به کرونا، همکاران شاغل در مجموعه، در ریسک خطر بالایی قرار دارند و برای همکاران آرزوی سلامتی می کنم.
وی افزود: از دکتر روئینی و آرامشی که در کار دارند نیز تشکر می‌کنم. در این مدت ما تلاش کردیم نگاهمان نظارتی نباشد و تاجایی که در توان داریم به مجموعه کمک کنیم. اگر هم کوتاهی بوده از جانب ما بوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به نحوه توزیع داروهای کرونا گفت:  در ابتدا  سیاست وزارتخانه بر توزیع سرپایی داروهای کرونا به بیماران نبود. به این دلیل که بیماران بدحال باید در بیمارستان‌ها بستری می شوند. ولی بعدها تصمیم گرفته شد درصورت نیاز، بیماران برای تأمین داروهای اولیه خود به داروخانه‌ها مراجعه کنند. به این منظور در سطح استان تهران 10 داروخانه انتخاب شد که توزیع داروهای اولیه را برعهده دارند.
وی افزود: قبل از اینکه اسلتامیویر از رده دارویی درمان خارج شود، این دارو در داروخانه‌ها موجود بود و درحال حاضر استلتامیویر و هیدروکسی کلروکین در این  10 داروخانه توزیع می‌شود و اگر بیماران نیاز داشته باشند به آنجا مراجعه می‌کنند. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی تهران داروخانه 29 فرودین، داروخانه دکتر علیزاده و داروخانه هلال‌احمر شهرری توزیع این داروها را برعهده دارند و همه این داروخانه موظف‌اند مسیر ثبت و پذیرش بیماران کرونایی را از بیماران دیگر جدا کنند.
دکتر حاجی محمودی با اشاره به نقش داروی فاویپیراویر در درمان کرونا گفت: این دارو در دست آزمایش‌های بالینی است. ابتدا به مقداری وارد شد و در اختیار چند بیمارستان قرار گرفت و اکنون ماده اولیه آن در اختیار دانشکده داروسازی شهید بهشتی قرارگرفته و فرمولاسیون اولیه آن تهیه‌شده است. همکاران دانشکده داروسازی دانشگاه تهران نیز مسیر سنتز آن را پیش می‌برند.


سخن همکاران 13 آبان با رئیس دانشگاه

در ادامه دکتر الهام حدیدی مدیر کلینیک مراقبت‌های دارودرمانی درخصوص اقدامات این واحد، نسیبه نصیرپور مسئول روابط عمومی داروخانه 13 آبان درخصوص فعالیت‌های داروخانه فوق تخصصی، دکتر مژگان مشایخی مدیر مرکز دارو پزشکی در خصوص سامانه‌های مرکز اطلاع‌رسانی دارو پزشکی سیزده آبان و حجم پاسخگویی و مشاوره‌های تلفنی این مرکز، دکتر مریم تقی زاده معاون مرکز تحقیقات تجویز و مصرف و منطقی دارو و دکتر علیرضا سلطان محمدی معاون تأمین و تدارک داروخانه‌های بیمارستانی درخصوص ظرفیت این انبار  در ذخیره و دارو و تجهیزات توضیحات لازم را به رییس دانشگاه ارائه دادند.

 

گالری عکس مرتبطگالری فیلم مرتبط

  • گروه خبری : حوزه ریاست,تشکیلات داروخانه ها,داروخانه بیمارستانی,خبر
  • کد خبر : 153071
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه