• تاریخ انتشار : 1403/05/27 - 11:04

افتتاح انبار دارو و تجهیزات 13 آبان

دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران از افتتاح انبار دارو و تجهیزات مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی 13 آبان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، دکتر محمود بیگلر با اشاره به افزایش ارائه خدمات درمانی در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و الزامی که در ارائه خدمات بهتر و با هزینه کمتر وجود داشت به ساخت و تجهیز انبار استاندارد برای انبارش و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی اشاره کرد.

وی ادامه داد: به همین منظور انباری با مساحت 3 هزار و هشتصد متر مربعی یاخچی آباد بازسازی و جهت قفسه بندی و تهویه و دیگر ضروریات مهیا شد.

دکتر بیگلر در پایان انبارش و توزیع سریع دارو و تجهیزات پزشکی را از ضرورت های مجموعه بزرگ و با کارکرد ملی مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی 13 آبان دانست که با اهتمام  زیاد سرپرست مجموعه به بهره برداری رسید.

• گروه خبری : اخبار,خبر,ویژه دانشگاه
آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))