• تاریخ انتشار : 1403/05/21 - 14:34

افتتاح فضای جدید داروخانه شبانه روزی 13 آبان

دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران از افتتاح فضای جدید داروخانه 13 آبان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، دکتر محمود بیگلر با اشاره به افزایش تعداد مراجعین جهت تهیه داروهای تخصصی و فوق تخصصی در داروخانه شبانه روزی 13 آبان و ازدحام و شلوغی ایجاد شده، توسعه فضای داروخانه را اجتناب ناپذیر دانست.

وی ادامه داد: به همین منظور طبقه فوقانی داروخانه به مساحت 200 متر مربع به توسعه فضای فیزیکی داروخانه اختصاص داده و تجهیز گردید.

دکتر بیگلر در پایان خاطر نشان کرد رسالت این مجموعه بر این است که هموطنان عزیز در کوتاه ترین زمان و با آرامش بیشتر به داروهای تجویز شده دسترسی داشته باشند و در کنار ارائه خدمات دارویی از مشاوره های تخصصی ایجاد شده در قالب فارماکوتراپی بهره مند شوند.

• گروه خبری : اخبار,خبر,ویژه دانشگاه
آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))