• تاریخ انتشار : 1402/11/04 - 15:28

جلسه شورای مدیران داروخانه های شهری

جلسه شورای مدیران داروخانه های شهری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه و مدیران ستادی و شهری برگزار شد.

جلسه شورای مدیران داروخانه های شهری

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، جلسه شورای مدیران داروخانه های شهری دانشگاه علوم پزشکی تهران 03 بهمن 1402 در سالن همایش ساختمان دکتر فرسام با حضور دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه و مدیران ستادی و شهری برگزار شد.

در ابتدای جلسه سرپرست مجموعه ضمن تبریک میلاد با سعادت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر، حدیث حکمت 38 نهج البلاغه رابیان نمود تا در راستای پیشبرد اهداف مجموعه، راستی و واقعیت گرایی الگوی کار قرار داده شود.

دراین جلسه دموی وبسایت جدید داروخانه 13 آبان نمایش داده شد و حاضرین برای بهبود فضای اطلاع رسانی وبسایت نقطه نظرات خود را اعلام کردند.

سپس دکتر مرجان ربیعی سرپرست کمیته بازرسی مجموعه داروخانه ها  گزارش بازرسی از داروخانه های شهری را ارائه کرد و در مورد مسائل مربوطه بحث و گفتگو شد.

در آخر دکتر حنانه برادران مدیر کلینیک مراقبت های دارو درمانی عملکرد کلینیک در چند ماه اخیر را توضیح داد.

• گروه خبری : اخبار,داروخانه های شهری,خبر
آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))
خبرنگار:

آیدا کیایی ((واحد روابط عمومی))

تصاویر

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید