برگزاری دوره دیپلم پژوهشی "فارماکواپیدمیولوژی در تجویز و مصرف منطقی دارو" توسط مرکز تحقیقات با همکاری مرکز رشد استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران
این دوره شامل دو بخش واحدهای عمومی آموزش پژوهش (دوره ماژولار یا پیش دیپلم پژوهشی) و واحدهای تخصصی و پایان نامه (دوره رسمی دیپلم پژوهشی) است. فراگیرانی که گواهینامه همه 6 واحد دوره پیش دیپلم پژوهشی (ماژولار) را با نمره قبولی حداقل 14 اخذ نمایند، میتوانند از بین دوره های تخصصی (پایان نامه های تخصصی ویژه دیپلم پژوهشی، ارایه شده توسط مراکز تحقیقاتی و اساتید) که توسط مرکز استعدادهای درخشان در ابتدای هر نیم سال تحصیلی منتشر می شود، دوره مورد نظر را انتخاب کرده، برای شرکت در آن پیش ثبت نام کنند.
برگزاری آزمون ورودی 1401دوره "فلوشیپ داروسازی بالینی (فاماکوتراپی) در مراقبت های ویژه" دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده داروسازی هفتمین آزمون ورودی "فلوشیپ داروسازی بالینی در مراقبت های ویژه" را برگزار کرد.
حضور خیرین حوزه سلامت، یاری بخش واحدهای حوزه دارویی دانشگاه
فصل جدیدی از تعامل و همکاری خیرین سلامت در حوزه دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.
تزریق لیدوکائین برای میگرن مزمن مقاوم
بر اساس مطالعهای که اخیرا در مجله Regional Anesthesia & Pain Medicine. منتشر شد، تزریق لیدوکائین برای میگرن مزمن مقاوم به درمان مفید به نظر میرسد.
تبریک سرپرست مجموعه داروخانه های دانشگاه به مناسبت 5 شهریور، روز بزرگداشت محمدبن زکریای رازی و روز داروساز
دکتر مجتبی مجتهد زاده: داروسازان، میراث داران به حق دانش کهن داروسازی کشور، در پاندمی کرونا نیز چون همیشه، پرچمداران ارائه خدمات دارویی در کنار سایرعزیزان کادر درمان بودند.
بازدید تیم مشترک بازرسی و تضمین کیفیت معاونت غذا و دارو و مجموعه داروخانه های دانشگاه از بخش مراقبت های دارویی بیمارستان دکتر شریعتی و پژوهشکده آنکولوژی، هماتولوژی و پیوند سلول های بنیادی
در راستای استانداردسازی ارائه خدمات دارویی در مجموعه بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران، تیم مشترکی از معاونت غذا و دارو و مجموعه داروخانه ها، از بیمارستان دکتر شریعتی بازدید کردند.
اثرات بلندمدت کووید19: خطر ابتلا به بیش از 50 بیماری!!
9 نفر از هر 10 بیمار کووید19 (87٪) تا 60 روز پس از شروع بیماری حداقل یک علامت کووید طولانی را تجربه میکنند. 32٪ این افراد یک یا دو علامت و 55٪ سه علامت یا بیشتر را گزارش کردهاند. بیش از 50 درصد موارد حداقل یک عارضه را تا 1 سال پس از ابتلا به همراه داشتند.