مستند «افق سلامت در پساکرونا»/ دکتر میثم اسماعیلی: بیمارانی که بیماری های زمینه ای دارند باید به بیمارستان ها اعتماد کنند

معاون تدارکات مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: مجموعه داروخانه های شهری به عنوان همکار و همچنین عضوی از تیم داروخانه های بیمارستانی محسوب می شوند. در بحران کرونا داروخانه های شهری با دو چالش، یکی تهیه داروها و اقلام حفاظتی برای بیمارستان ها و دیگری تهیه داروها و اقلام حفاظتی برای عموم مردم مواجه بودند. یک همبستگی بین همکاران ایجاد شد تا بتوانیم به هر شکلی که شده داروها و تجهیزات تهیه شده را به دست بیماران برسانیم. تلاش و ایثار تمام همکاران در بحران کرونا به نوعی تداعی کننده دوران جنگ بود و این جنگ به نوعی جنگ سلامت بود. بیمارانی که بیماری های زمینه ای دارند باید به بیمارستان ها اعتماد کنند و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برای درمان و تشخیص بیماری به بیمارستان ها مراجعه کنند. ما از فضاهای مجازی می توانیم برای اطلاع رسانی و آموزش به بیماران استفاده کنیم.

الهام غلامی

الهام غلامی