توصیههای داروساز در رابطه با
هپاتیت خودایمنی
هپاتیت یک اصطلاح عمومی به معنای التهاب کبد است که ممکن است اشکال و علل مختلفی داشته باشد (مانند ویروسها و داروهای خاص). یکی از انواع هپاتیت، هپاتیت خودایمنی[1] (AIH) میباشد. در AIH، سیستم ایمنی بدن به سلولهای کبد حمله کرده و سبب التهاب کبد میشود. AIH ممکن است در هر بازه زمانی، گروه سنی، نژاد یا جنسیتی ایجاد شود. به طور معمول، شیوع این بیماری در زنان چهار برابر بیشتر از مردان است.
سه سناریو کرونایی محتمل برای پاییز پیشرو
دنیا در حال ورود به سومین پاییز کرونایی خود میباشد. ویروس کرونا برای بسیاری، ظاهراً ناپدید شده است یا حداقل از ذهن خارج شده است. اما برای کسانی که مترصد آمار هستند، این بیماری فراموش نشده است. چرا که مرگومیر و ابتلا به عفونت همچنان با سرعت ثابتی (هر چند سرعتی کمتر) ادامه دارد.
بیماران فشار خون همچنان در معرض خطر!
با وجود واکسیناسیون کامل، بیماران مبتلا به فشار خون بیشتر در معرض خطر اومیکرون هستند. بر اساس گزارشی که در 20 ژوئیه به صورت آنلاین در ژورنال Hypertension منتشر شد، وجود فشار خون بالا با افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان در اثر ابتلا به عفونت اومیکرون مرتبط است. لازم به ذکر است که این بررسی در میان افرادی انجام شده که حداقل سه دوز واکسن mRNA COVID-19 دریافت کردهاند.
تایید اولین داروی آلوپسی آرهآتا
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای اولین درمان بزرگسالان مبتلا به آلوپسی آرهآتا شدید، تاییدیه صادر کرد.
درمان جدید برای درگیری ریه در خانمهای باردار
بر اساس مطالعهای که در 7 ژوئن در ژورنال Obstetrics & Gynecologyمنتشر شد، نیتریک اکساید استنشاقی با دوز بالا(iNO200) با کاهش نیاز به اکسیژنتراپی در بیماران باردار مبتلا به پنومونی شدید دو طرفه ناشی از کووید19 مرتبط است. به نظر میرسد استفاده از این فرآورده طول مدت بستری در بیمارستان را نیز کاهش میدهد.