مسکنها درد را دوا نمیکنند!
محققان دانشگاه مک گیل در یک کشف شگفتانگیز که بر خلاف اصول پزشکی رایج است، گزارش میدهند که درمان درد با داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن یا آسپرین، ممکن است در دراز مدت درد را افزایش دهد.
توصیههای داروساز در رابطه با
مراقبت از پا در بیماران دیابتی
با گذشت زمان، دیابت میتواند منجر به عوارض مختلفی شود که بسیاری از آنها در صورت عدم شناسایی و رسیدگی به موقع میتوانند بسیار جدی و خطرناک باشند. یکی از این عوارض بسیار شایع مشکلات و زخمهای پا افراد مبتلا به دیابت است. به طور کلی، میتوان با کنترل قند خون در محدوده هدف و مراجعه به پزشک برای معاینات منظم، خطر ابتلا به عوارض مرتبط با دیابت من جمله زخم پای دیابتی را کاهش داد.
خطر ابتلا به بیماری التهابی روده با مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها
مطابق نتایج یک بررسی جدید، استفاده از آنتی بیوتیکها، صرف نظر از کلاس و دسته دارویی، با افزایش خطر ابتلا به بیماری التهابی روده (IBD) در شروع دوره سالمندی مرتبط است.
جدال خانمها با کووید طولانی
یک مطالعه جدید که در ژورنال Current Medical Research and Opinion به چاپ رسیده، نشان می دهد که خانمها به طور قابل توجهی بیشتر از مردان در معرض ابتلا به کووید طولانی مدت (Long Covid) هستند و علائم متفاوتی را تجربه خواهند کرد. کووید طولانیمدت سندرمی است که در آن عوارض بیماری بیش از 4 هفته پس از عفونت اولیه و حتی گاهی برای چندین ماه ادامه مییابد.
توصیههای داروساز در رابطه با
هپاتیت خودایمنی
هپاتیت یک اصطلاح عمومی به معنای التهاب کبد است که ممکن است اشکال و علل مختلفی داشته باشد (مانند ویروسها و داروهای خاص). یکی از انواع هپاتیت، هپاتیت خودایمنی[1] (AIH) میباشد. در AIH، سیستم ایمنی بدن به سلولهای کبد حمله کرده و سبب التهاب کبد میشود. AIH ممکن است در هر بازه زمانی، گروه سنی، نژاد یا جنسیتی ایجاد شود. به طور معمول، شیوع این بیماری در زنان چهار برابر بیشتر از مردان است.
سه سناریو کرونایی محتمل برای پاییز پیشرو
دنیا در حال ورود به سومین پاییز کرونایی خود میباشد. ویروس کرونا برای بسیاری، ظاهراً ناپدید شده است یا حداقل از ذهن خارج شده است. اما برای کسانی که مترصد آمار هستند، این بیماری فراموش نشده است. چرا که مرگومیر و ابتلا به عفونت همچنان با سرعت ثابتی (هر چند سرعتی کمتر) ادامه دارد.