شماره تماس 021-88849011-15
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :22
هلیکوباکتر پیلوری و راهکارهای درمانی آن
توصیه های داروساز در رابطه با

هلیکوباکتر پیلوری و راهکارهای درمانی آن

هلیکوباکتری پیلوری که عموماً به نام اچ پیلوری شناخته می شود، به طور معمول در معده یافت می شود و تقریبا در نیمی از جمعیت جهان وجود دارد. اکثر افراد آلوده به هلیکوباکتر پیلوری هیچ علائمی ندارند و هرگز با مشکلی مواجه نمی شوند. با این حال این باکتری می تواند مواردی از مشکلات گوارشی از جمله زخم گوارشی و در موارد بسیار نادر سرطان معده را به همراه داشته باشد. هنوز دقیقاً مشخص نیست که چرا برخی افراد به این عفونت مبتلا می شوند و برخی دیگر خیر.

تایید یک آنتی‌بادی جدید برای مقابله با واریانت اومیکرون

تایید یک آنتی‌بادی جدید برای مقابله با واریانت اومیکرون

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) از صدور مجوز اضطراری برای یک آنتی بادی مونوکلونال جدید خبر داد که بر ضد واریانت اومیکرون عمل می‌کند. این دارو، Bebtelovimab، در درمان نوع خفیف تا متوسط ​​کووید19 در بزرگسالان و اطفال بالای 12 سالی که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، کاربرد دارد و توسط شرکت Eli Lilly تولید شده‌است.

تایید دو داروی جدید برای درمان کووید-19

تایید دو داروی جدید برای درمان کووید-19

سازمان جهانی بهداشت (WHO)، جهت افزایش گزینه‌های درمانی در دسترس، دو داروی جدید را برای درمان کووید-19 توصیه می‌کند. اینکه این داروها تا چه حد در نجات جان انسان‌ها کمک‌کننده باشند، به میزان در دسترس بودن و مقرون به صرفه بودن آن‌ها بستگی دارد.

بهترین ماسک برای پیشگیری از کرونا

بهترین ماسک برای پیشگیری از کرونا

اداره کنترل بیماری‌های واگیر آمریکا (CDC) ماسک N95را به عنوان بهترین ماسک در برابر ویروس کرونا توصیه می‌کند. در تضاد با توصیه‌های قبلی خود در مورد ماسک‌های صورت، دستورالعمل جدید اداره کنترل بیماری‌های واگیر آمریکا (CDC)، ماسک‌های N95 یا KN95 را به‌عنوان بهترین محافظ در برابر COVID-19 معرفی کرده و توصیه می‌کند به جای استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای از این نوع ماسک‌ها استفاده شود. البته به شرطی که این ماسک به خوبی روی صورت فرد قرار بگیرد و فیکس شود.

"آنتی بادی های سرکش": علت ایجاد لخته‌های شدید خونی

"آنتی بادی های سرکش": علت ایجاد لخته‌های شدید خونی

محققان به تازگی آنتی بادی‌هایی را شناسایی کرده‌اند که به نظر می‎رسد علت لخته شدن خون و ایجاد فرم شدید بیماری کووید19 باشند. آنالیز 244 نمونه خون از بیماران بستری مبتلا به کووید19 حاکی از وجود آنتی‌بادی‌های آنتی‌فسفولیپید در گردش خون این بیماران بود. به گفته محققان، این اتوآنتی بادی‌ها در افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی مانند لوپوس شایع‌تر هستند، اما می‌توانند در پاسخ به عفونت‌های ویروسی نیز فعال شوند و همچنین سایر پاسخ‌های ایمنی را فعال کنند.

آیا زمان تزریق دوز چهارم واکسن کووید فرارسیده‌است؟

آیا زمان تزریق دوز چهارم واکسن کووید فرارسیده‌است؟

28 درصد جمعیت بالغ آمریکا اولین دوز بوستر واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. داده‌های جدید نشان می‌دهد که اثربخشی بوستر پس از حدود 4 ماه کاهش می‌یابد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در آمریکا (CDC) توصیه کرده که افراد با نقص سیستم ایمنی برای دریافت دوز چهارم واکسن اقدام نمایند اما در خصوص سایر افراد، به نظر می‌رسد برای تصمیم‌گیری کمی زود باشد. اکثر مراجع ذی‌ربط توصیه کرده‌اند که فعلا باید منتظر داده‌های تکمیلی باشیم.

غربال‌گری سرطان پروستات
توصیه‌های داروساز در رابطه با

غربال‌گری سرطان پروستات

غربالگری سرطان پروستات مستلزم انجام آزمایش برای بررسی سرطان پروستات در مردانی است که هیچ علائمی از بیماری ندارند. این آزمایش میتواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد. اگرچه متخصصان بر این باورند که غربالگری سرطان پروستات نباید به صورت روتین برای همه آقایان در نظر گرفته شود چون میتواند همزمان فواید و مضراتی داشته باشد.

بی‌نظمی‌های قاعدگی
توصیه‌های داروساز در رابطه با

بی‌نظمی‌های قاعدگی

اختلالات چرخه قاعدگی می تواند باعث شود که دوره های ماهانه در بدن زن رخ ندهد یا به ندرت رخ دهد. اگرچه برای برخی از خانمها اهمیتی ندارد که قاعدگی نامنظمی داشته باشند یا حتی قاعدگی در آن ها رخ ندهد، این تغییرات همیشه باید با یک پزشک در میان گذاشته شود زیرا آنهامیتوانند نشانه ایی از یک شرایط پزشکی اساسی باشد و به طور بالقوه پیامدهای طولانی مدتی برای سلامتی فرد داشته باشد. خانمی که برای بیش از سه دوره (به طور متوالی یا طی چند دوره ی مجزا در طول یک سال) دچار منس نشود باید به پزشک مراجعه کرده و مورد بررسی قرار گیرد.

تایید یک منوکلونال آنتی‌بادی جدید برای پیشگیری پیش از مواجهه با کووید 19

تایید یک منوکلونال آنتی‌بادی جدید برای پیشگیری پیش از مواجهه با کووید 19

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، مجوز استفاده اضطراری (EUA) را برای داروی Evusheld شرکت AstraZeneca صادر کرد. این فرآورده شامل داروی Tixagevimab و Cilgavimab است که در همراه با هم تزریق می‌شوند. این دارو جهت پیشگیری از کووید 19 در شرایط قبل از مواجهه (pre-exposure) تجویز می‌شود و برای بالغین و اطفال بالای 12 سال (با وزن حداقل 40 کیلوگرم) قابل استفاده است.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه