کاهش عوارض بیماری کووید با مصرف داروهای مهارکننده SGLT2
در مطالعهای که اخیرا در ژورنال JAMA Network Open به چاپ رسیدهاست، محققان به بررسی اثر 7 دستهی دارویی از داروهای ضددیابت بر روی وخامت علائم بیماری کووید19 پرداختند.
کمبود ویتامین D و ریسک بروز زخم پای دیابتی
سطوح پایین سرمی ویتامین D به طور قابل توجهی با شیوع بالاتر زخم پای دیابتی در بیماران مسن مبتلا به دیابت مرتبط میباشد. میانگین سطوح سرمی ۲۵-هیدروکسی ویتامین D یا ویتامین D3 (که فرم رایج ویتامین D در گردش خون میباشد)، به طور پیوسته با افزایش شدت زخم پای دیابتی کاهش مییابد. جهت پیشگیری و کنترل زخم پای دیابتی، افراد مسن مبتلا به دیابت باید تحت غربالگری منظم ویتامین D قرار گیرند یا مکمل ویتامین D دریافت نمایند.
تاییدیه FDA برای فرم داخل جلدی واکسن آبله میمونی
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) مجوز استفاده اضطراری (EUA) را برای تزریق داخل جلدی (Intradermal) واکسن Jynneos صادر کرد. مطابق این تاییدیه، ارائهکنندگان مراقبتهای بهداشتی مجازند برای افراد بالای 18 سال پرخطر، واکسن Jynneosبه صورت داخل جلدی تزریق نمایند.
توصیههای داروساز در رابطه با
بینظمیهای قاعدگی
اختلالات چرخه قاعدگی می تواند باعث شود که دوره های ماهانه در بدن زن رخ ندهد یا به ندرت رخ دهد. اگرچه برای برخی از خانمها اهمیتی ندارد که قاعدگی نامنظمی داشته باشند یا حتی قاعدگی در آن ها رخ ندهد، این تغییرات همیشه باید با یک پزشک در میان گذاشته شود زیرا آنهامیتوانند نشانه ایی از یک شرایط پزشکی اساسی باشد و به طور بالقوه پیامدهای طولانی مدتی برای سلامتی فرد داشته باشد. خانمی که برای بیش از سه دوره (به طور متوالی یا طی چند دوره ی مجزا در طول یک سال) دچار منس نشود باید به پزشک مراجعه کرده و مورد بررسی قرار گیرد.
توصیه های یک داروساز در رابطه با
استفاده ازدستگاه تزریق خودکار اپی نفرین
واکنش های آلرژیک می تواند در اثر غذاها، داروها، ورزش،لاتکس، گزش حشرات و یا سایر عوامل محرک ناشناخته ایجاد شود.