توصیههای داروساز در رابطه با
هموروئید
هموروئید بیماری شایعیست که هم در مردان و هم در زنان رخ میدهد. اگرچه هموروئید معمولاً خطرناک نیست، اما میتواند آزاردهنده و ناراحتکننده باشد. خوشبختانه، درمانهای مناسبی برای کنترل عوارض هموروئید در دسترس است که میتوانند علائم آزاردهنده را به حداقل برسانند.
کاهش عوارض بیماری کووید با مصرف داروهای مهارکننده SGLT2
در مطالعهای که اخیرا در ژورنال JAMA Network Open به چاپ رسیدهاست، محققان به بررسی اثر 7 دستهی دارویی از داروهای ضددیابت بر روی وخامت علائم بیماری کووید19 پرداختند.
ماسک سهلایه به اندازه ماسک N95 در پیشگیری از کووید19 موثر است.
در پیشگیری از انتقال ویروس کووید19 به مراقبین بیماران مبتلا به کووید با ماسکهای N95 یکسان برآورد شد.
پیوند مدفوع برای موارد راجعه عفونت کلستریدیوم دیفیسیل
فرآورده Rebyota (میکروبیوتای مدفوع) که توسط شرکت داروسازی Ferring فرموله شده است، برای بیمارانی مورد تایید است که به تازگی درمان آنتیبیوتیکی جهت عفونت راجعه CDI خود را دریافت کردهاند. این دارو در بیمارانی که اولین اپیزود عفونت CDI را تجربه میکنند، توصیه نمیشود.
افزایش ریسک اختلالات تخمدان به دنبال استفاده از تاموکسیفن
به نظر میرسد داروی تاموکسیفن با افزایش ریسک ابتلا به هایپرپلازی اندومتر، پولیپ، کارسینوما و سایر سرطانهای مربوط به تخمدان را بالا میبرد.
توصیههای داروساز در رابطه با
تشنج ناشی از تب
کودکی که دچار تشنج ناشی از تب شده بایستی در اولین فرصت توسط پزشک بررسی شود و علت زمینهای تشنج پیدا شود. برخی از کودکان خصوصا کودکانی که زیر 12 ماه هستند، نیاز به بررسی بیشتر دارند تا احیانا مبتلا به مننژیت (نوعی عفونت مغزی) نباشند.
استفاده از داروی Tecovirimat در درمان آبله میمونی (Mpox)
داروی ضدویروس Tecovirimat در درمان آبله میمون، برای بیماران قابلتحمل و بدون عارضه بود.
کنترل رطوبت: کنترل کرونا
پژوهشگران معتقدند که تنظیم رطوبت محیطی روشی آسان، ارزان و مناسب برای کنترل بیماری کووید19 به شمار میرود و رعایت آن بر خلاف سایر روشهای پیشگیری (واکسیناسیون، بهداشت دست و استفاده از ماسک) برای بیماران دشوار نیست.