توصیههای داروساز در رابطه با
سندرم نفروتیک
سندرم نفروتیک به دنبال آسیب به گلومرولها در کلیه ایجاد میشود. گلومرولها ساختارهایی هستند که در داخل کلیه خون را تصفیه میکنند. آسیب به این بخشها، باعث میشود پروتئینهای خونی از جمله آلبومین وارد جریان ادرار شوند. به نشت بیش از حد پروتئینها در ادرار «پروتئینوری» گفته میشود. به تدریج سطح آلبومین خون بیمار افت میکند. تشدید این اختلال، با تجمع مایعات در بافتهای بدن همراه خواهد بود. به این پدیده «ادم» گفته میشود.
فواید داروی بروموکرپیتین در نوجوانان مبتلا به دیابت نوع 1
فرم سریعالرهش داروی بروموکریپتین[1](BCQR) در نوجوانان مبتلا به دیابت نوع یک (T1D) میتواند به کنترل فشار خون کمک کرده و سفتی مرکزی و محیطی آئورت را در این بیماران بهبود ببخشد.
همه چیز در بارهی داروی Lecanemab: دارویی امیدبخش برای درمان آلزایمر
Lecanemabیک آنتی بادی مونوکلونال انسانی است که با میل ترکیبی بالایی به پروتوفیبریلهای آمیلوئید بتا (Aβ) محلول متصل میشود. این دارو هر 2 هفته یک بار و به صورت وریدی تزریق میشود.
ایمنی داروی Paxlovid در دوره بارداری؟!
بیماران باردار مبتلا به کووید 19 که تحت درمان با داروی Paxlovid (Nirmatrelvir+Ritonavir) قرار داشتند، درمان را به خوبی تحمل کرده و دچار عارضهی بهخصوصی نشدند.
کاهش عوارض بیماری کووید با مصرف داروهای مهارکننده SGLT2
در مطالعهای که اخیرا در ژورنال JAMA Network Open به چاپ رسیدهاست، محققان به بررسی اثر 7 دستهی دارویی از داروهای ضددیابت بر روی وخامت علائم بیماری کووید19 پرداختند.
ماسک سهلایه به اندازه ماسک N95 در پیشگیری از کووید19 موثر است.
در پیشگیری از انتقال ویروس کووید19 به مراقبین بیماران مبتلا به کووید با ماسکهای N95 یکسان برآورد شد.