بیماران فشار خون همچنان در معرض خطر!
با وجود واکسیناسیون کامل، بیماران مبتلا به فشار خون بیشتر در معرض خطر اومیکرون هستند. بر اساس گزارشی که در 20 ژوئیه به صورت آنلاین در ژورنال Hypertension منتشر شد، وجود فشار خون بالا با افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان در اثر ابتلا به عفونت اومیکرون مرتبط است. لازم به ذکر است که این بررسی در میان افرادی انجام شده که حداقل سه دوز واکسن mRNA COVID-19 دریافت کردهاند.
تایید اولین داروی آلوپسی آرهآتا
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای اولین درمان بزرگسالان مبتلا به آلوپسی آرهآتا شدید، تاییدیه صادر کرد.
درمان جدید برای درگیری ریه در خانمهای باردار
بر اساس مطالعهای که در 7 ژوئن در ژورنال Obstetrics & Gynecologyمنتشر شد، نیتریک اکساید استنشاقی با دوز بالا(iNO200) با کاهش نیاز به اکسیژنتراپی در بیماران باردار مبتلا به پنومونی شدید دو طرفه ناشی از کووید19 مرتبط است. به نظر میرسد استفاده از این فرآورده طول مدت بستری در بیمارستان را نیز کاهش میدهد.
فاجعه مقاومت آنتیبیوتیکی به دنبال پاندمی کرونا
ممکن است بین پاندمی COVID-19 و افزایش موارد پنومونی مقاوم به آنتیبیوتیک رابطهای وجود داشته باشد. مطالعهای که اخیرا در اسپانیا انجام شدهاست، این ارتباط را تایید کرده است.
واکسن آنفولانزا و خطر بیماری آلزایمر
بر اساس مطالعهای که در 13 ژوئن به صورت آنلاین در مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، واکسیناسیون آنفولانزا با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر (AD) در میان سالمندان همراه بوده است.
احتمال بروز کووید طولانی با اومیکرون کمتر است.
طبق مطالعه جدیدی که در The Lancet منتشر شده است، احتمال بروز کووید طولانی با سویه اومیکرون نسبت به سویه دلتا 50 درصد کمتر است.
داروهای ضد افسردگی کیفیت زندگی بیمار را بهبود نمیبخشند!!
در سرتاسر جهان، میلیونها نفر برای تنظیم خلقوخو از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنند. جدیدا یک مطالعه بزرگ نشان داده است که این داروها در طول زمان ممکن است در بهبود کیفیت زندگی فرد تأثیر چندانی نداشته باشند. به گفته عمر آلمحمد، استادیار داروسازی بالینی در دانشگاه ملک سعود و پژوهشگر اصلی این تحقیق، بین کیفیت زندگی بیماران مبتلا به افسردگی که تحت دارودرمانی قرار گرفتند و بیمارانی که دارو دریافت نکردند، تفاوت چندانی دیده نمیشود.
توصیههای داروساز در رابطه با
وزوز گوش
عارضه وزوز گوش یا Tinnitus به صورت شنیدن صدای زنگ، وزوز، خش خش یا همهمه مبهم در یک یا هر دو گوش ظاهر میشود. این عارضه ممکن است پیوسته یا به صورت گاه به گاه بروز کند، میتواند ضرباندار یا ثابت باشد. شدت این عارضه ممکن است به صورت یک وزوز ملایم یا یک زنگ بلند احساس شود.
اثرات بلندمدت کووید19: خطر ابتلا به بیش از 50 بیماری!!
9 نفر از هر 10 بیمار کووید19 (87٪) تا 60 روز پس از شروع بیماری حداقل یک علامت کووید طولانی را تجربه میکنند. 32٪ این افراد یک یا دو علامت و 55٪ سه علامت یا بیشتر را گزارش کردهاند. بیش از 50 درصد موارد حداقل یک عارضه را تا 1 سال پس از ابتلا به همراه داشتند.