کیس های آموزشی مرکز اطلاعات داروئی 13 آبان، مرداد ماه 1400
بیمار خانمی 21 ساله یک هفته پیش واکسن گارداسیل تزریق کرده اند. از محل کار با ایشان تماس گرفته اند تا واکسن سینوفارم بزنند ایا حتما باید بین دو واکسن دو هفته فاصله باشد؟
diagnosis and management of nonalcoholic fatty liver disease in adults
مروری بر تشخیص و درمان کبد چرب غیر الکلی در بزرگسالان
کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) طیفی از بیماریهاست که در آن استئاتوز کبدی به همراه التهاب و فیبروز و یا بدون آن مشاهده میشود و سایر علل ثانویه نظیر مصرف الکل برای استئاتوز وجود نداشته باشد.
خبرنامه مرکز داروپزشکی 13 آبان، شماره 67،مرداد ماه 1400
جهت مشاهده فایل خبرنامه روی لینک زیر کلیک نمایید.
بهبودی از دست رفتن حس بویایی ناشی از کووید-19
یکی از شایع ترین شکایاتی که داروسازان از بیماران مبتلا به عفونت SARS-C0V-2 می شنوند، از دست دادن حس بویایی است. اغلب، دانستن نحوه مشاوره آنها دشوار بود.
تزریق دوز سوم واکسن کووید-19
در جلسه ی هیئت مشاوره مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده که 22 جولای برگزار شده است تزریق سومین دوز واکسن کووید-19به بزرگسالان دارای نقص ایمنی مورد بحث قرار گرفته است.
ارائه مجوز سازمان غذا و داروی امریکا برای دارویی جهت درمان کووید-19
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، مجوز استفاده اضطراری (EUA) را برای داروی Actemra® (توسیلیزوماب) جهت درمان بزرگسالان و کودکان (2 سال به بالا) مبتلا به کووید-19 بستری در بیمارستان که کورتیکواستروئیدهای سیستمیک دریافت می کنند و به دستگاه اکسیژن، تهویه مکانیکی غیر تهاجمی یا تهاجمی یا اکسیژن رسانی از طریق اکمو (ECMO) نیاز دارند، صادر کرد.
چهارمین همایش ملی افق های نوین در آموزش داروسازی
چهارمین همایش ملی افق های نوین در آموزش داروسازی در محل تالار امام حسین بیمارستان سینا ،هم اکنون به صورت مجازی در حال برگزاری می باشد.
توصیه های داروساز در
کاهش دوز داروها
قطع مصرف دارو با اهدافی همچون موارد زیر می تواند برای بیمار در نظر گرفته شود: کاهش بار کلی مصرف داروها، کاهش خطر سندرم های خاص سالمندان همچون خطر افتادن و اختلالات شناختی و نیز بهبود نتایج سلامت جهانی همچون بستری شدن و مرگ.
Treatment of Candida infection in neonates and children
مروری بردرمان کاندیدیاز دهانی (برفک) در کودکان و نوزادان
کاندیدا یک مخمر بوده که جزء فلور نرمال دستگاه گوارشی و ادرای- تناسلی در انسان است، اما در شرایط عدم تعادل، میتواند تهاجم کرده و منجر به بروز بیماری شود. تظاهرات بالینی عفونتهای ناشی از کاندیدا متغیر بوده و میتواند در حد علائم موضعی در مخاطات تا عفونتهای تهدیدکننده حیات همراه با نارسایی چندارگانی بروز کند.