مروری بر تازههای دارودرمانی دیابت
استانداردهای مراقبت پزشکی در دیابت شامل توصیههای عملی بالینی ارائه شده توسط انجمن دیابت آمریکا است و هدف آن ارائه جزئیات مراقبت از بیماران دیابتی، اهداف و دستورالعملهای کلی درمانی و ابزارهایی برای ارزیابی کیفیت مراقبت است. در این مقاله دارودرمانی دیابت بحث خواهد شد.
توصیههای داروساز در رابطه با
غربالگری سرطان پروستات
غربالگری سرطان پروستات مستلزم انجام آزمایش برای بررسی سرطان پروستات در مردانی است که هیچ علائمی از بیماری ندارند. این آزمایش میتواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد. اگرچه متخصصان بر این باورند که غربالگری سرطان پروستات نباید به صورت روتین برای همه آقایان در نظر گرفته شود چون میتواند همزمان فواید و مضراتی داشته باشد.
توصیههای داروساز در رابطه با
بینظمیهای قاعدگی
اختلالات چرخه قاعدگی می تواند باعث شود که دوره های ماهانه در بدن زن رخ ندهد یا به ندرت رخ دهد. اگرچه برای برخی از خانمها اهمیتی ندارد که قاعدگی نامنظمی داشته باشند یا حتی قاعدگی در آن ها رخ ندهد، این تغییرات همیشه باید با یک پزشک در میان گذاشته شود زیرا آنهامیتوانند نشانه ایی از یک شرایط پزشکی اساسی باشد و به طور بالقوه پیامدهای طولانی مدتی برای سلامتی فرد داشته باشد. خانمی که برای بیش از سه دوره (به طور متوالی یا طی چند دوره ی مجزا در طول یک سال) دچار منس نشود باید به پزشک مراجعه کرده و مورد بررسی قرار گیرد.
تایید یک فرمولاسیون جدید از داروی باکلوفن
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA)، گرانولهای خوراکی باکلوفن با برند Lyvispah برای درمان اسپاستیسیتی تایید نمود.
کاهش ریسک ابتلا به کووید19 شدید با داروی مولنیپیراویر
در بزرگسالان واکسینه نشده مبتلا به کووید-19 خفیف تا متوسط که حداقل یک عامل خطر برای ابتلا به فرم شدید بیماری را دارند، مولنوپیراویر خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگومیر را کاهش میدهد.
تایید یک منوکلونال آنتیبادی جدید برای پیشگیری پیش از مواجهه با کووید 19
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، مجوز استفاده اضطراری (EUA) را برای داروی Evusheld شرکت AstraZeneca صادر کرد. این فرآورده شامل داروی Tixagevimab و Cilgavimab است که در همراه با هم تزریق میشوند. این دارو جهت پیشگیری از کووید 19 در شرایط قبل از مواجهه (pre-exposure) تجویز میشود و برای بالغین و اطفال بالای 12 سال (با وزن حداقل 40 کیلوگرم) قابل استفاده است.
ندای تندرستی
مصاحبه با دکتر حنانه برادران، متخصص کلینیک مراقبت های دارو درمانی (فارماکوتراپی) 13 آبان در خصوص نکات مهم در مورد سویه اومیکرون
عفونت با سویه اومیکرون در حال حاضر در کشور غالب است. افزایش عفونت به احتمال زیاد به دلیل ترکیبی از دو عامل "افزایش قابلیت انتقال یا سرایت پذیری" و "توانایی سویه برای فرار از ایمنی ناشی از عفونت یا واکسیناسیون گذشته" است. موثرترین اقدامات برای کاهش انتشار این سویه ویروس شامل تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز بوستر، حفظ فاصله فیزیکی حداقل 1-2 متری از دیگران، استفاده از ماسک مناسب، اجتناب از فضاهای با تهویه ضعیف یا شلوغ و تمیز نگه داشتن دست ها است.