شماره تماس 021-88849011-15
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :23
صدور تاییدیه برای اولین نمونه ژنریک Restasis

صدور تاییدیه برای اولین نمونه ژنریک Restasis

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ویال چشمی یکبار مصرف Restasis (امولسیون چشمی سیکلوسپورین 0.05%) را برای درمان کراتوکونژونکتیویت سیکا تایید نمود. در این بیماران تولید اشک به دلیل التهاب چشمی مرتبط با کراتوکونژونکتیویت سیکا سرکوب شده است و مصرف دارو سبب افزایش تولید اشک می‌گردد. افزایش تولید اشک در بیمارانی که در حال حاضر داروهای ضد التهابی موضعی مصرف می‌کنند مشاهده نشده است.

تایید یک آنتی‌بادی جدید برای مقابله با واریانت اومیکرون

تایید یک آنتی‌بادی جدید برای مقابله با واریانت اومیکرون

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) از صدور مجوز اضطراری برای یک آنتی بادی مونوکلونال جدید خبر داد که بر ضد واریانت اومیکرون عمل می‌کند. این دارو، Bebtelovimab، در درمان نوع خفیف تا متوسط ​​کووید19 در بزرگسالان و اطفال بالای 12 سالی که در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، کاربرد دارد و توسط شرکت Eli Lilly تولید شده‌است.

اسپیرونولاکتون و خطر ابتلا به سرطان؟
.

اسپیرونولاکتون و خطر ابتلا به سرطان؟

بر اساس یک مطالعه سیستماتیک و متاآنالیز که درتاریخ 9 فوریه در مجله JAMA Dermatology منتشر شد، استفاده از اسپیرونولاکتون با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیست.

تایید یک داروی جدید برای درمان بی‌خوابی

تایید یک داروی جدید برای درمان بی‌خوابی

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به تازگی داروی Daridorexant با برند Quviviq را برای درمان بی‌خوابی در بزرگسالان تایید نموده است. این دارو که به صورت قرص‌های ۲۵ و ۵۰ میلی‌گرمی فرموله شده هم در القای خواب و هم در حفظ طول مدت زمان خواب به بیماران کمک می‌کند. این تاییدیه بر اساس داده‌های حاصل از مطالعات بالینی گسترده‌ای که در ۱۸ کشور، ۱۶۰ مرکز و بر روی ۱۸۵۴ بیمار بالغ مبتلا به بی‌خوابی انجام شده، صادر گردیده‌است.

تایید دو داروی جدید برای درماتیت آتوپیک

تایید دو داروی جدید برای درماتیت آتوپیک

سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) دو مهارکننده خوراکی JAK-1 را برایدرمان درماتیت آتوپیک (AD) متوسط ​​تا شدید تأیید کرد. به این ترتیب، Upadacitinib و Abrocitinib اولین مهارکننده‌های JAK هستند که برای این اندیکاسیون در آمریکا مجوز گرفتند.

تایید دو داروی جدید برای درمان کووید-19

تایید دو داروی جدید برای درمان کووید-19

سازمان جهانی بهداشت (WHO)، جهت افزایش گزینه‌های درمانی در دسترس، دو داروی جدید را برای درمان کووید-19 توصیه می‌کند. اینکه این داروها تا چه حد در نجات جان انسان‌ها کمک‌کننده باشند، به میزان در دسترس بودن و مقرون به صرفه بودن آن‌ها بستگی دارد.

بهترین ماسک برای پیشگیری از کرونا

بهترین ماسک برای پیشگیری از کرونا

اداره کنترل بیماری‌های واگیر آمریکا (CDC) ماسک N95را به عنوان بهترین ماسک در برابر ویروس کرونا توصیه می‌کند. در تضاد با توصیه‌های قبلی خود در مورد ماسک‌های صورت، دستورالعمل جدید اداره کنترل بیماری‌های واگیر آمریکا (CDC)، ماسک‌های N95 یا KN95 را به‌عنوان بهترین محافظ در برابر COVID-19 معرفی کرده و توصیه می‌کند به جای استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای از این نوع ماسک‌ها استفاده شود. البته به شرطی که این ماسک به خوبی روی صورت فرد قرار بگیرد و فیکس شود.

"آنتی بادی های سرکش": علت ایجاد لخته‌های شدید خونی

"آنتی بادی های سرکش": علت ایجاد لخته‌های شدید خونی

محققان به تازگی آنتی بادی‌هایی را شناسایی کرده‌اند که به نظر می‎رسد علت لخته شدن خون و ایجاد فرم شدید بیماری کووید19 باشند. آنالیز 244 نمونه خون از بیماران بستری مبتلا به کووید19 حاکی از وجود آنتی‌بادی‌های آنتی‌فسفولیپید در گردش خون این بیماران بود. به گفته محققان، این اتوآنتی بادی‌ها در افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی مانند لوپوس شایع‌تر هستند، اما می‌توانند در پاسخ به عفونت‌های ویروسی نیز فعال شوند و همچنین سایر پاسخ‌های ایمنی را فعال کنند.

آیا زمان تزریق دوز چهارم واکسن کووید فرارسیده‌است؟

آیا زمان تزریق دوز چهارم واکسن کووید فرارسیده‌است؟

28 درصد جمعیت بالغ آمریکا اولین دوز بوستر واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. داده‌های جدید نشان می‌دهد که اثربخشی بوستر پس از حدود 4 ماه کاهش می‌یابد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در آمریکا (CDC) توصیه کرده که افراد با نقص سیستم ایمنی برای دریافت دوز چهارم واکسن اقدام نمایند اما در خصوص سایر افراد، به نظر می‌رسد برای تصمیم‌گیری کمی زود باشد. اکثر مراجع ذی‌ربط توصیه کرده‌اند که فعلا باید منتظر داده‌های تکمیلی باشیم.

مروری بر رتینوپاتی دیابتی

مروری بر رتینوپاتی دیابتی

رتینوپاتی دیابتی یکی از علل مهم از دست دادن بینایی بالغین در سراسر جهان است. به منظور به حداقل رساندن عوارض مرتبط با رتینوپاتی دیابتی و ادم ماکولای دیابتی که می‌تواند در هر مرحله یا در هر شدتی از رتینوپاتی رخ دهد، مداخلات پیشگیرانه و درمانی مورد بررسی قرار گرفته است. در‌این مقاله پاتوفیزیولوژی، طبقه بندی، پیشگیری و درمان رتینوپاتی دیابتی بحث خواهد شد.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه