"آنتی بادی های سرکش": علت ایجاد لختههای شدید خونی
محققان به تازگی آنتی بادیهایی را شناسایی کردهاند که به نظر میرسد علت لخته شدن خون و ایجاد فرم شدید بیماری کووید19 باشند. آنالیز 244 نمونه خون از بیماران بستری مبتلا به کووید19 حاکی از وجود آنتیبادیهای آنتیفسفولیپید در گردش خون این بیماران بود. به گفته محققان، این اتوآنتی بادیها در افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی مانند لوپوس شایعتر هستند، اما میتوانند در پاسخ به عفونتهای ویروسی نیز فعال شوند و همچنین سایر پاسخهای ایمنی را فعال کنند.
آیا زمان تزریق دوز چهارم واکسن کووید فرارسیدهاست؟
28 درصد جمعیت بالغ آمریکا اولین دوز بوستر واکسن کرونا را دریافت کردهاند. دادههای جدید نشان میدهد که اثربخشی بوستر پس از حدود 4 ماه کاهش مییابد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیردار در آمریکا (CDC) توصیه کرده که افراد با نقص سیستم ایمنی برای دریافت دوز چهارم واکسن اقدام نمایند اما در خصوص سایر افراد، به نظر میرسد برای تصمیمگیری کمی زود باشد. اکثر مراجع ذیربط توصیه کردهاند که فعلا باید منتظر دادههای تکمیلی باشیم.
مروری بر رتینوپاتی دیابتی
رتینوپاتی دیابتی یکی از علل مهم از دست دادن بینایی بالغین در سراسر جهان است. به منظور به حداقل رساندن عوارض مرتبط با رتینوپاتی دیابتی و ادم ماکولای دیابتی که میتواند در هر مرحله یا در هر شدتی از رتینوپاتی رخ دهد، مداخلات پیشگیرانه و درمانی مورد بررسی قرار گرفته است. دراین مقاله پاتوفیزیولوژی، طبقه بندی، پیشگیری و درمان رتینوپاتی دیابتی بحث خواهد شد.
مروری بر تازههای دارودرمانی دیابت
استانداردهای مراقبت پزشکی در دیابت شامل توصیههای عملی بالینی ارائه شده توسط انجمن دیابت آمریکا است و هدف آن ارائه جزئیات مراقبت از بیماران دیابتی، اهداف و دستورالعملهای کلی درمانی و ابزارهایی برای ارزیابی کیفیت مراقبت است. در این مقاله دارودرمانی دیابت بحث خواهد شد.
توصیههای داروساز در رابطه با
غربالگری سرطان پروستات
غربالگری سرطان پروستات مستلزم انجام آزمایش برای بررسی سرطان پروستات در مردانی است که هیچ علائمی از بیماری ندارند. این آزمایش میتواند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهد. اگرچه متخصصان بر این باورند که غربالگری سرطان پروستات نباید به صورت روتین برای همه آقایان در نظر گرفته شود چون میتواند همزمان فواید و مضراتی داشته باشد.
توصیههای داروساز در رابطه با
بینظمیهای قاعدگی
اختلالات چرخه قاعدگی می تواند باعث شود که دوره های ماهانه در بدن زن رخ ندهد یا به ندرت رخ دهد. اگرچه برای برخی از خانمها اهمیتی ندارد که قاعدگی نامنظمی داشته باشند یا حتی قاعدگی در آن ها رخ ندهد، این تغییرات همیشه باید با یک پزشک در میان گذاشته شود زیرا آنهامیتوانند نشانه ایی از یک شرایط پزشکی اساسی باشد و به طور بالقوه پیامدهای طولانی مدتی برای سلامتی فرد داشته باشد. خانمی که برای بیش از سه دوره (به طور متوالی یا طی چند دوره ی مجزا در طول یک سال) دچار منس نشود باید به پزشک مراجعه کرده و مورد بررسی قرار گیرد.
تایید یک فرمولاسیون جدید از داروی باکلوفن
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA)، گرانولهای خوراکی باکلوفن با برند Lyvispah برای درمان اسپاستیسیتی تایید نمود.
کاهش ریسک ابتلا به کووید19 شدید با داروی مولنیپیراویر
در بزرگسالان واکسینه نشده مبتلا به کووید-19 خفیف تا متوسط که حداقل یک عامل خطر برای ابتلا به فرم شدید بیماری را دارند، مولنوپیراویر خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگومیر را کاهش میدهد.